Tud valaki olyan oldalt, ahová ha beirok egy magyar szöveget leforditja angolra? (tudásbázis)
Google.com
Fordító fülre kattintás.
Több nyelvről is lehet több nyelvre fordítani.
Tudok ajánlani neked egy könyvet, ez nagyon jó:
Raymond Murphy: English Grammar in Use
( A self-Study referene and practice book for intermediate students of English - with answers, Cambridge University Press)
Nekem a harmadik kiadás (third edition) van meg belőle, interneten rendeltem. Nagyon jó ez a könyv, középhaladóknak való. Gondolom van belőle kezdő és haladó is.
Magyarul egy árva szó sincs benne, de így az igazi. Természetesen sokat kell hozzá szótározni, de ez a nyelvtanulás velejárója.
Gyorsabb szótárhasználatra ezt az oldalt tudom ajánlani:
www.szotar.sztaki.hu
Esetleg föltelepítheted a MobiMouse programot is, az gyorsabb, csak be kell tudnod szerezni. De a sztaki is megfelel.
Tudnál valamit ajánlani,hogy itthon házilag hogy lehet a legkönnyebben angolul tanulni?
Ami kizáró,hogy eljárjak tanárhoz,babám van,nem megoldható.
Bocs a többiektöl,ha nem idevágó a téma...sorry,hogy stílusos legyek:)
Én is meg szoktam szakadni néha a nevetéstől.
Multkor ezt fordította: Aerosmith- I don't wanna miss a thing :
Well, I just wanna be with you
Right here with you, just like this
I just wanna hold you close
Feel your heart so close to mine
Fordítás:
Nos éppen veled akarok lenni
Egyenesen itt veled kedveld ezt éppen
Éppen közel tartani akarlak téged
Tapintás, amit a szíved annyira közeli, hogy bányászik
:D:D:D:D
Azért illik megjegyezni, hogy a webforditas és az onlinefordito is egy rakás kaki.
Arra jó (legalábbis az esetek nagy többségében), hogy a szöveget egy angol nyelvet nem jól beszélő számára érthetővé teszi. De arra nem jó, hogy bárhol, hivatalos helyen használni tudd.
Tehát ne fordíts vele önéletrajzot álláspályázathoz, ne akarj egy angol nyelvű könyvet ez alapján megérteni, stb. Mert nem lesz "jó eredménye". :)
Sziasztok! Néhány évvel ezelőtt az egyik ismerősömnél láttam egy kézi számológép nagyságú kütyüt, ami fordított szavakat,kifejezéseket magyarról angolra és fordítva is. Ha valaki tud ilyen kütyüről írjon.
Köszike
sziasztok!
tudtok olyan oldalt is, amelyik magyar-német, ill. német-magyart fordít?
köszi
szio ,probaltam en is de nem nekem nem jott be a honlap!!
es olyat tudsz, ami magyar-francia es francia-magyar forditas??,
További ajánlott fórumok:
- Tudsz olyan oldalt, ami németről magyarra fordít teljes szöveget?
- Létezik olyan weboldal ahol magyar szöveget le lehet fordíttatni angolra?
- Egy jó németest keresek, aki szívesen lefordítja nekem ezt a pár sort!
- Tud valaki olyan oldalt ahol angol szakkifejezéseket le tudok fordítani magyarra illetve magyarról angolra?
- Ismertek olyan internetes oldalt, ami külföldi dalok szövegét lefordítja?
- Nem tudja valaki, hol lehet orvosi szakszöveget (konkrétan zárójelentést) lefordítatni angolra nem túl horror áron?