Tud valaki egy jó cd borító készítő programot? Honnan lehet ingyen letölteni? (tudásbázis)
8. 80ASIQ (válaszként erre: 6. - Fe9bef5a3e)
2007. nov. 14. 17:09
Szivesen! Lehet, hogy igazad van, én nem próbáltam ki ezt a programot, csak sajnálom "kidobni". Viszont ha nem is a CD borítótervező miatt, de egyéb letölthatő programok ill. játékok miatt szerintem jó, ha látogatja az ember ezt az oldalt.
7. ZITA9770 (válaszként erre: 6. - Fe9bef5a3e)
2007. nov. 14. 06:15
Remélem Hoxa nem kövez meg a linkért,de ez egy ingyenes és magyar szerkesztő progi.
6. fe9bef5a3e (válaszként erre: 3. - 80ASIQ)
2007. nov. 13. 14:16
Köszi szépen! Jó is lenne, mert viszonylag könnyű vele dolgozni, csak az a baj, hogy mikor kinyomtattam a borítót, a közepére nyomott egy e-mail címet. Gondolom be kell regisztráljak ahhoz, hogy normálisan tudjak vele dolgozni.
5. fe9bef5a3e (válaszként erre: 4. - Dzsetta)
2007. nov. 11. 20:38
Próbálkoztam vele, csak kiírta nekem a gép, hogy nincs telepítve borítószerkesztő.
4. dzsetta
2007. nov. 11. 20:16
Ami egyszerű, bár nem olyan fullos, az a Nero CD-író program borítószerkesztője. Szerintem, aki nem annyira ért az ilyenekhez, de kreatív, az egy egyszerű programmal is tud tök jó dolgokat összehozni.
3. 80ASIQ
2007. nov. 11. 20:07
www.giveawayoftheday.com
Biztos van más helyeken is, de ezt naponta látogatom. Minden nap le lehet két ingyenprogramot tölteni, az egyik játék. 24 óránként változik a kínálat.
Ezt a CD borítótervezőt csak reggel 6-ig (7-ig?) lehet tölteni, azután már más lesz a kínálat. Siess! Angoltudás feltétlen előnyös. Bár letöltöttem a programot, de eddig nem foglalkoztam vele, őszintén szólva nem is igazán érdekel, így különmagyarázatot nem tudok adni.
2. a7a90ace89
2007. nov. 11. 20:02
Hú, de jó! Ez engem is érdekelne!
1. fe9bef5a3e
2007. nov. 11. 20:00
Tud valaki egy jó cd borító készítő programot? Honnan lehet ingyen letölteni?
További ajánlott fórumok:
- Honnan tudok olyan programot letölteni ahol saját fényképeidet lehet ráirni cdre zenével?
- Napok óta nem tudok letölteni zenét a Youtube-ról egyik zeneletöltő programom sem működik, mi lehet az oka?Tudtok jó ingyenes programot?
- Hogy lehet a Hostdrjack.com-ról letölteni azt a programot, amibe, a kockába képet tudsz betenni?
- Már rengeteg alkalommal próbáltam letölteni Messengert, de soha nem sikerül.Más programot sikerült letöltenem.Mit tegyek?
- Honnan lehet letölteni a 2012. évi SZJA bevallásához szükséges programot?
- Keresem a Gabry's XWord rejtvénykészítő programot, illetve infót, honnan tudok adatbázist letölteni hozzá.