Tud-e valaki Provera gyógyszerről? PCO-ra kaptam. (tudásbázis)
5. jesim
2018. febr. 2. 16:49
sziasztok ha valakinek van megmaradt proverája, akkor kérem irjon!köszönöm! vicus3030@freemail.hu
4. Viki77_2
2013. szept. 14. 13:03
A Provera hatóanyaga annyiban különbözik a többi progesztogéntől hogy hat a szteroidokra is általában.
Egy kísérletben olvastam hogy leviszi az inzulinszintet IS. (Én ezért harcoltam ki magamnak a PCOS melletti IR miatt)
3. c9f9b53798
2013. szept. 14. 12:53
provera ugyanaz mint a norcolut, a ciklus második felében kell szedni, illetve akkor, ha nincs ciklus, akkor beszedése után megvonásos vérzés jelentkezik
premensről a neten jókat, rosszakat is olvastam... gyógynövény (barátcserje) alapú gyógyszer...
2. elbb
2013. szept. 14. 12:53
Hát a Proverát én ismerem, bár nekem a macskámnak kell adni. Egyébként mesterséges progeszteron valójában.
1. cinkepicinke
2013. szept. 14. 12:48
sziasztok én pcora provenat kaptam mensi 5ik napjátol premenst 14ik napig tudtok e valamit erről a két gyogyszeről köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Normális .hogy amit kaptam gyógyszert szorongásos éa pánikbetegségre az ideggondozóban attól még jobban felerősödtek a tüneteim?
- Fülzúgás, füldugulás, szédülés volt valakinek? Kaptam gyógyszert, de nem használt.
- Mit tegyek? Nem kaptam meg a postán a levelet, amiben gyógyszer volt.
- Tanácsokat kérnék, 3 gyógyszertárba nem kaptam a tápszert a 10 hónapos babámnak, adtak helyette beba aktiv egyet ti adnátok a babának?
- Babát szeretnénk, de cisztám van amire duphastont kaptam, mikorra hozza meg a gyógyszer a mensit, mert nem jött meg ciszta miatt?
- Candidára a gyógyszer mellé Normafloret kaptam, de édesített vízben elkeverve kell meginni, én viszont nem ehetek cukrot. Mit tegyek?