Mit tegyek? Nem kaptam meg a postán a levelet, amiben gyógyszer volt. (tudásbázis)
Hát itt a linken legfelül lévő posta van a legközelebb,mivel a rákóczi téren lakom.Most megyek és bemegyek megkérdezem.Mást nem tudok tenni.
mondom! Nőgyógyászati ügyelet! Ha van nálad pénz, ott írass fel 1 levéllel, váltsd ki, mástnem ügyeletes gyógyszertárban, és meg van oldva a dolog!
Aztán, ha meg megérkezik a levél, legközelebb, majd 4 hónap múlva kell pénzt kiadnod érte!
De az is lehet, h ha kedvesen, aranyosan odaállsz a patikus elé, elmeséled, h mi is történt veled (semmi arrogancia, hanem tényleg a kétségbeesésed sugárzik rólad), recept nélkül is kapsz 1 levéllel!
A gyógyszertan tanárom annó nem 1szer adott így ki a túristáknak, akik elfelejtették becsomagolni a tabijukat.
Próba cseresznye... Ha nem adnak recept nélkül, akkor még mindig mehetsz az ügyeletre!
az a baj, h a 8. kerülezi postát, ha felhívod, és nincs náluk (de akkor már érdemesebb személyesen bemenni, mert ha ott van, akkor egyúttal át is veheted), át fognak irányítani a központba, ahol szortírozzák a leveleket, ott ugyan megnézik a már szétválogatottakat, de annyi levél van ott, hogy nem biztos, hogy most meg is találják.
Amúgy, egy tipp! Ne postán adjatok fel ilyesmit! Nekem párom szintén zalaegerszegi, ezért tudom, hogy amit most ajánlani fogok, járható út :)
Szval! A Zalaegerszeg- Budapest vonalon járó buszok egyikével küldje fel máskor anyud a borítékot! Adtok egy 500-ast a sofőrnek, megmondjátok neki, hogy a Stadionoknál xy fogja átvenni a csomagot, várni fogja, és te meg kimész érte! Annyi, h amikor anyud átadta a sofőrnek, mondja el neki, h a te gyógyszered van benne, téged meg hívjon fel, hogy melyik buszra tette fel, mikorra ér oda, és mi a rendszáma a busznak (ez alapján neked is könnyebb megtalálni az adott buszt, mert azt már én is láttam, h egy időben, akár több is indul/ érkezik). Kicsit biztosabb a dolog, mint a postai!
igen,sima levélként...
8. kerület német utcában lakom,most szerintetek melyik postát hívjam???ha kell bemegyek érte,de holnap délig nekem az kell....
Oda kellett volna érnie! Szerintem lába kélt. Valaki keresett rajtatok párezer forintot...
Sima levélként adta fel Anyukád? Mert erre még mindig nem válaszoltál...
1. Hogyan adta fel? (ajánlva, elsőbbséggel, tértivel...... )
Nem is sorolok tovább, mert ebben a válasz is benne van... Ha csak simán adta fel, akkor semmit nem tudsz tenni, akkor ne is hivogasd a postákat, amúgy is felesleges, mert "telefonon információt nem adhatunk ki" választ fogod kapni. (és ez jogos is!!) Ha van nyoma (minimum ajánlva adta fel) akkor lehet "tudakozványt indítani" de ehhez is kell 10 munkanap
Szia!
Szerintem akkor jársz a legjobban, ha feliratod mégegyszer. Ha háziorvos írta fel, menjen be anyukád és mondja el, mi történt, hátha tud vmit tenni a doki...
Persze ez nagyban függ attól is, milyen gyógyszerről van szó...
anya hétfőn(zalaegerszeg) feladott nekem egy levelet,gyógyszer volt benne.A mai napig nem jött meg és be kellene vennem.Holnap megyek haza,és otthon sincs gyógyszer,itt pedig már nem tudom megvárni.
Mit tegyek?nagyon fontos lenne?Hívnám a 8.kerületi postát,de van vagy ezer...
További ajánlott fórumok:
- 2007-ben kaptam egy felszólító levelet, hogy 2003-ban nem fizettem ki a parkolási díjat. Mit tegyek?
- Reggel óta hányok, megy a hasam. Semmi nem marad meg bennem, még a gyógyszer sem. Mit tegyek?
- Normális .hogy amit kaptam gyógyszert szorongásos éa pánikbetegségre az ideggondozóban attól még jobban felerősödtek a tüneteim?
- Fülzúgás, füldugulás, szédülés volt valakinek? Kaptam gyógyszert, de nem használt.
- Mit tegyek, ha tegnap este a gyógyszeremet elfelejtettem elhozni, nem vettem be és nem tudom, mikor tudom pótolni?
- Candidára a gyógyszer mellé Normafloret kaptam, de édesített vízben elkeverve kell meginni, én viszont nem ehetek cukrot. Mit tegyek?