Mit tegyek, ha tegnap este a gyógyszeremet elfelejtettem elhozni, nem vettem be és nem tudom, mikor tudom pótolni? (tudásbázis)
Vedd be a tegnap estit és este vedd be a mait.
Ha 12 órán belül veszed be akkor még lesz hatása..pL este fél 10 kor kellet vona bevenned ehelyett most veszed be akkor még hatásos lesz ez a hónap.
egy tablettát hagytam ki a második héten
- Vedd be a kihagyott tablettát, amint az eszedbe jut (még akkor is, ha ez két tabletta egy időben történő bevételét jelenti), és a következő tablettákat a szokásos időben vedd be. A tabletta megbízhatósága fennmarad. Nem szükséges kiegészítő fogamzásgátló módszer alkalmazás
Ha a drazsé bevétele elmarad a szokott időben, és a késedelem 12 órát nem haladja meg, akkor nincs szükség kiegészítő fogamzásgátlásra. A többi drazsé bevétele a szokott időben történjen. Ha a késedelem 12 órát meghaladja, az utolsó elfelejtett drazsé bevételével - a korábbi elfelejtett drazsék kihagyásával - kell folytatni a szokásos drazsészedést. Ha egy vagy több drazsé bevétele maradt el, akkor egyéb, kiegészítő (nem hormonális) fogamzásgátlás szükséges a következő 7 napban.
sziasztok!
Mit tegyek,ha tegnap este eljöttem otthonról,és a gyógyszermet lfelejtettem elhozni.Azaz,este nemtudtam bevenni,és most is nem tudom mikor tudom pótolni,mert ne tudom mikor érek haza.
Mit tegyek?
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Hogyan lehet valakit elfelejteni, ha állandóan rá gondolunk?
- Egy papot szeretek már lassan 10 éve reménytelenül és nem tudom őt elfelejteni
- Antidepresszánsok, gyógyszerfüggőség
- Milyen vitamint kéne pótolni a fiamnak (zöldségre, gyümölcsre gondolok, nem gyógyszerre), mert törik nagyon a körme?