Tud-e valaki Pécsett szuper jó fül-orr-gégész gyermek szakorvost? (tudásbázis kérdés)
7632 Pécs, Keszüi út 76. Hétfő: 17.00 - 18.00
06-30/256-0590
Szia!!
szeretném megkérdezni,hogy a nevezett doki rendelési idejét nézve jól látom e hogy magánrendelés???nem tudsz esetleg olyan rendeléséről ami a társadalombiztosítás keretein belül működik??
válaszodat köszönöm:Edit
A gyerekklinikan van egy szakallas, 40-50 ev kozotti pasi, nem jut eszembe a neve, de lattam dolgozni, nagyon ugyes :-)
Knett Antonia is jo, illetve Rath Gabor ( o a F-O-G klinikan Munkacsy utcaban, Antonia nem tudom, h hol rendel most)
H
Jaj, elfelejtettem megköszönni! Köszi :-)
Sajnos voltam már nála , mikor 7 hónapos gyermekemet előjegyzésbe akarta venni orrmandula műtétre... Én meg rebegve kérdeztem, hogy:
- Azt nem csak 1 éves kor után szokás???
- Miért mennyi idős a gyerek?
- 7 hónapos.
- Hát, igen jól fejlett baba.... volt a válasz. Voltunk homeopátiával foglalkozó gyermekorvosnál, 2 hét alatt rendbe rakta a 4 hónapja tartó szörcsögését...
További ajánlott fórumok:
- Szombathelyen keresek jó, megbízható gyermekszemész szakorvost (3 hós babámnak úgy néz ki könnycsatornazáródása van). Tudtok ajánlani?
- Ismeri valaki Budapesten a II. ker.- ben dr. Gömöry Péter gyermekgyógyász szakorvost?
- Tudna valaki ajánlani egy jó gyermekpszichológust Pécsett? (akár magán is jó lenne)
- Ismer valaki jó gyermek ortopéd szakorvost?
- Madarász utcai gyermekkórház fül-orr-gégészete
- Dr. Gábriel Márta felnőtt és gyermek fül-orr-gége szakorvos