Szombathelyen keresek jó, megbízható gyermekszemész szakorvost (3 hós babámnak úgy néz ki könnycsatornazáródása van). Tudtok ajánlani? (beszélgetős fórum)
Szia!
Az én kislányomnak is ugyanez volt, csak nekünk konkrétan genny is folyt belőle!
Körbe piros és duzzadt volt!
Szemcseppet írtak fel neki, amitől pár nap kezelés után ordított, mert annyira marta már a szemét, hogy abbahagytuk, semmit sem javult!
Voltunk a Heim Pálban, az Örs vezér téren, sőt, magánorvosnál is(pirinyoszemészet), és kb sz....k rá!
Mindenhonnan elküldtek kezelés nélkül, hogy ez egy olyan dolog, amit a természet meg fog oldani!
1 éves koráig van ideje megnyílni, és csak ezután nyulnak hozzá műszeresen!
Na erre én begurultam, és elmentem a patikába, és egy nagyon nagyon jó szemkenőcsöt ajánlott a gyógyszerész doki, SEPTOSYL a neve!(recept nélküli)
3 nap!!!!! alatt rendbetette a lányom gennyes szemét, de kellett hozzá hogy masszírozzam is!
A masszírnál fontos, hogy ne simogasd, hanem betámasztod a orrcsonthoz az ujjad, és nyomva körkörösen kimasszírozod!
Akkor jó, ja ki tudsz nyomni a gennyből!
Szia Kedves Kiskoz
Mielőbbi jobbulást. Kérünk imát, Szeretet♥ küldve Számotokra. Küldtünk privi üzenetet, de már biztos megtaláltad.
További ajánlott fórumok:
- Vélemények szombathelyi nőgyógyászokról
- A szombathelyi Markusovszky Kórház Szülészete. Mire számítsak?
- DPD futárszolgálatról várok tapasztalatokat. Megbízható-e?
- Aki tanultabb, értelmiségi munkát végez, azok megbízhatóbbak egy szakmunkásnál? Hűségesebb stb?
- Tudna valaki megbízható csontkovácsot, kiropraktőrt ajánlani Szombathelyen?
- Tud valaki megbízható nőgyógyászt Szombathelyen?