Ismeri valaki Budapesten a II. ker.- ben dr. Gömöry Péter gyermekgyógyász szakorvost? (beszélgetős fórum)
Több mint 35 évvel ezelőtt jött először hozzánk.
Jó sok gondot levett a vállunkról a tudása , felkészültsége, megbízhatósága, kellemes személyisége. :-))
Én nem hívtam házhoz, de a 10 évvel előtti árakat hiába is mondanám.
Aki most van dokinőm, 2 ezret kér, de én 5 ezret adok, mert a 2 ezer szerintem semmire nem elég. Így biztosan bármikor szívesen kijön ha hívom.
Köszönöm, kedves vagy, hogy válaszoltál.
A kislámyom most 15 hónapos, eddig egy nő dokink volt, de elegem lett belőle. A mi felnőtt orvosunk Őt ajánlotta és elfogadtuk. Tegnap itt volt. Tényleg nagyon kedves. A kérdésem az lett volna, hogy mennyiért megy házhoz. De erre Te így nem fogsz tudni válaszolni nekem. :-)
Hát, azt mondta, még 10 évig szeretne praktizálni kb.
szia.
Mi hozzá jártunk régen a pitypang utca-zöldlomb utcai rendelőbe a nagyobb fiammal aki most 14 éves múlt.
Nagyon szimpi orvos, tud bánni a gyerekekkel. És nekem, amúgy is nagyon megmaradt mint orvos...mert a fiamnak Ő tette rendbe a letapadt kukiját. Ma már háziorvosok ezzel nem is foglalkoznak. A kicsimmel a sebészetre kellett mennem ugyan ezzel a problémával.
A fiam soha nem félt tőle, nem sírt a vizsgálatok alatt. Bár már elég rég volt, de szerintem nem változhatott sokat emberileg.
Ha kérdésed van írj nyugodtan.
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek! Budapesten keresek egy utcát. Ismeri valaki?
- Ismeri valaki dr. Takács László fogorvost Budapesten?
- Ismeri valaki a Hungarodental fogászatot Budapesten?
- Hol van a II. Gyermekgyógyászati Klinika Humángenetikai Ambulanciája Budapesten pontosan?
- Tudnátok ajánlani nőgyógyász-urológus szakorvost Budapesten?
- Fül-orr-gégész szakorvosok Budapesten