Tornázott már otthon valaki Rubint Réka vagy Béres Alexandra dvd.-jére?Mik a tapasztalatok? (tudásbázis kérdés)
Igen könnyebb. Én egy év Rékázás után tértem át Alexandrára, de én már fogyni nem akarok, csak súlyt tartani, ez meg megy Alexandrával is.
És a Béres Alexandra is hatásos? Csak mert az könnyebbnek tűnik a Rékához képest...
Én Béres Alexandrát szeretem jobban,nekem az is hatásos volt.És ő legalább végig csinálja nem úgy mint a Réka, hogy ,,húúhaa.. Ne hagyd abba!!" És ő meg abbahaggya!!
Nagyon ügyi vagy! Rékának van már 2010-es tornája is?
Sziasztok!!!
Én dec.28-án kezdtem diétába és kezdtem el tornázni.
Azóta lement 11kg és teljesen átformálódtam mindenhol.Heti 4-5 alkalommal tornáztam,most már csak háromszor.
Ami nekem nagyon bejött a Réka 20 perces gyakorlatai és a 2010-es dvd-je.Erősitéshez nagyon tuti(bár ember legyen a talpán aki végigcsinálja)!
Kardio edzéshez a Norbi kickbox aerobic-ját(Pesuth Ritával) tudom ajánlani!!!A kettőjük együttes programja igazi zsirzabáló!!!
Gratulálok mindenkinek aki eredményes aki pedig még nem ,nekik sok kitartást!!!
Igazából egy héten kétszer tornázom, de nemrég kezdtem csak el Alexandrára tornázni, nem tudom mi a címe, pörgesd fel, vagy valami hasonló. Előtte egy ideig edzőterembe jártam, csak most nincs időm, otthon meg akkor tornázok, amikor akarok. Ezért kezdtem el. De a RR tornájára is kíváncsi vagyok. Most ez a Szandrás nagyon tetszik, még izomlázas vagyok tőle, de már egyre jobban megy! :)
Köszi! Egy héten háromszor tornázok súlytartás miatt. Mikor még fogyni akartam akkor 4-5 alkalommal egy héten, és akkor Rékáztam. Most tértem át Alexandrára. Te melyik tornájára tornázol?
Szia! Hú Te is csini vagy! ;) Te hányszor tornázol egy héten? Én örülök, ha már heti két alkalmat be tudok iktatni... :( De most Szandrát kezdtem el csinálni, nagyon tetszik, még Rékám nincsen, de majd körbenézek...
Én egy évig Rékára tornátam, nagyon szerettem, és nagyon sokat formálódtam vele. Most váltottam Szandrára, és ez is tetszik. Réka pörgösebb, Szandta alaposabb.
Neked is grautlálok, és egyben mindenkinek, akiben ennyi kitartás van! Én alig bírok megszabadulni egy pár kilótól. Nincs nagy feleslegem, még akaraterőm is lenne, de utálom a diétákat, szívsebben mozgok... Örülök, hogy megtaláltam ezt a fórumot, ahol otthon tornázók is ilyen szuper eredményeket érnek/értek el! :)
Szia! Gratulálok az eredményeidhez! Megnéztem a naplódat, le vagyok nyűgözve...! Nagyon jól nézel ki! Bár nekem is sikerülne! Most, látva Téged, egy kicsit optimistább vagyok, hogy sikerülhet megszabadulnom nem is annyira a kilóimtól, mint inkább a zsírpárnáimtól... Megkérdezhetem, hányszor tornázol egy héten kb.? Minden nap, vagy hagysz magadnak pihenőnapot? Én még a RR-t nem próbáltam még, lehet, hogy hiba volt!?
Én Rubint Réka DVD-re tornászom, és amióta ezt csinálom, lement rólam 4 kiló...mikor csak simán kevesebbet ettem, nagyon nehézkesen ment a fogyás...még 6 kilót szeretnék fogyni...igaz, a Rékás DVD-k elég nehezek, de én sem csinálom meg mindig végig...lényeg, hogy szerintem nagyon-nagyon jó...Béres Alexandrát én sem szeretem...nekem az a bajom vele, hogy unalmasnak találom a programját..
Én tegnap kezdtem Rékával, de iszonyat nehéz, pedig nincs nagy tulsúlyom...
Van, amit vele csinálok, de a többit improvizálom.
Nekem Réka sokkal jobban bejön,mit alexandra az ő tornája nem is igazán tetszik,de kinek melyik a jobb:)
Sziasztok!
Én rékát is és alexandrát is szoktam! sztem a réka sokkal keményebb. tegnap próbáltam ki viszont először az alexandra legjobb formád dvd-jét,és nagyon tetszett.
ki melyik dvd-vel alakul/t a legjobban?melyik a leghatásosabb ?
Sajnos sehol nincs meg ez a diéta,az update után likvidálva lett mindenhonnan.Ugyanis Norbi módszere,csak az update-t futtatja inkább.
Mindent lehet enni 2ig ha csak súlyt szeretnél tartani,ha fogyni akarsz akkor reggel: egy kis péksüti tejeskávéval,kakaóscsiga vagy vajaskifli.Ebédre lehetnek keményebb cuccok is ,de csak mindenből 1 nagy adag,repeta nincs.Vacsi 5 órakkor és csak ezek lehetnek:
Főthús
Főttojás
Virsli
Felvágottak
Kefír,vagy soványjoghúrt
zöldség ,gyümi nem lehet,ezért kell 2ig mindent enni.
A fehérje bevitel miből állt?Kettőig azt eszel amit akarsz?,-ez gondolom azért nem azt jelenti,hogy pl.reggeli sűlt kolbász kenyérrel ebédre csülkös bableves palacsinta?Hol találok ehez a diétához információt?
Szia! Igen az utolsó 6 kg ezzel ment le.
Nem egy bonyolult diéta,igazából nem is diéta.Norbi az Aerobzóna dvd elején mondja el a lényegét.
Én még ahoz képest ,hogy ezzel fogytam még 10 egységet javult is a vasértékem.Vérszegény voltam,most meg nagyon magas a vasam.
És azzal sikerült további kilókat leadni?
Eleinte semmit,de 8 kg után stagnálni kezdtem,ekkor kezdtem el azt a Norbi módszert,hogy délután 2 óra után csak fehérjét ettem,viszont 2-ig mindent.Este 6 után már nem ettem.
Én Rékára tornázok,nekem nagyon bejön megdolgoztat és remélem lesz látszata is:)
Szia!A kajáláson mit változtattál?Egyébként tényleg szépen lefogytál.
Szia!
Én Rékára tornázok,velem csodát művelt,nem reklámozás céljából de van a naplómban egy-két előtte és utáni fotó.Ha van kitartásod akkor csak ajánlani tudom.A legelső dvd-je a legkönnyebb Én ezzel kezdtem másfél évvel ezelőtt.most váltogatom az összed dvd-jét.Alexandrától a Pörgesd fel ami még nem annyira uncsi.
Mindkettőre szoktam tornázni. Szerintem mindkettő nehéz, de nekem Szandi stílusa jobban bejön. Formálódni csak akkor lehet tőle, ha rendszeresen és kitartóan csinálod. Izomláz megelőzésére pedig az alapos nyújtást javaslom a torna után. Soha nem szabad elhagyni.
Rékára szoktam néha napján,ha erőt veszek magamon, hogy mozogni kéne... Másnap meg szídom mint a bokrot, mert olyan izomlázam van, hogy pisilni sem tudok leülni a wc-re... :)
Én is próbáltam mindkettőt.Biztos hatásos aki szeret otthon tornázni.Én Rékát nem szeretem,de keményen megdolgoztatja az embert.
Az otthon tornázó nők legtöbbje Réka és Alexandra dvd-re tornázik.:)
Tornázott már otthon valaki Rubint Réka vagy Béres Alexandra dvd.-jére?Mik a tapasztalatok?
További ajánlott fórumok: