Rubint Réka vagy Béres Alexandra vagy valaki más vált be a legjobban? (beszélgetés)
Köszönöm mindenki, aki írt!!!
Bocsánat, amiért ennyit várattam a válaszra. Tehát PCO-m van és most az elsődleges célom, hogy felpörögjön az anyagcserém és tünetmentes legyek. Magamról: 157cm 50kg körül vagyok, régebben eéjártam úszni, de sajnos a suli mellett ezt nem tudtam kivitelezni, ezért jógáztam (dinamikus, kundalini és hatha). Ezt csináltam elmúlt pár évben, előtte is úsztam, judoztam, és táncoltam (hastánc, bár pocim nem volt:P )
Kicsit helyesbítenék, a lényeg a táplálkozásban van :-)
Az alak 70%-t az étkezés befolyásolja, ha több energiát viszel be, mint amennyit ledolgoznál, akkor sajnos nincs fogyás.
A lényeg a mozgáson van, bármelyiket is választod :)
Nekem - mint férfinek - a Réka túl vinnyogós hangú(már bocsánat), szabályszerűen stresszel a hangja :)
Shaun T - Insanity Deluxe, én ezt csináltam egy időben.
Kitartást!
Mindenkinek más és más, Enikő, Alexandra és Réka is jó, én ajánlom hogy nézd meg a Focus T25-öt, vagy keress rá Billy Blanksre.
Az adataidtól(jelenlegi súly, erő-állóképesség, sportmúlt) és a célodtól függ, hogy neked mi fog beválni....Ha erről írnál kicsit bővebben, talán pontosabb tanácsot tudunk adni :)
Péntek Enikő Zóna light Dvd-je,kezdőknek.Van rajta egy 20 perces Kardió blokk.Meg van rajta 20 perc has-comb,és 20 perc hát-popsi rész. Nagyon jó:-)
Nell McAndrew: Cardio Core. Ez jó kis helybenfutás karmunkával,szuper zenére. Bemelegítéssel együtt 42 perc a kardió rész,és van utána 7 perc erősítés ami has és hátizom.
Vagy Shaun T-k van egy új programja a FocusT25. 25 perces edzések tele Kardióval.
További ajánlott fórumok:
- Béres Alexandra: Súlykontroll program
- Béres Alexandra rajongók ide!
- Béres Alexandra dvd-i közül szerinted melyik a legjobb/ leghatásosabb?
- Béres Alexandra vagy Rubint Réka?!?! Ki melyikre esküszik és miért?
- Tornázott már otthon valaki Rubint Réka vagy Béres Alexandra dvd.-jére?Mik a tapasztalatok?
- Norbinak, Béres Alexandrának, Rubint Rékának illetve másnak van-e olyan dvd-je ami leginkább zsírt éget, és nem izmot növel?