Főoldal » Receptek » Savanyúságok receptjei » Tormás cékla recept

Tormás cékla recept

A Tormás cékla hozzávalói:
Cékla
Torma
Ecet, só, köménymag, édesítő (cukor)


Tormás cékla

A Tormás cékla elkészítési módja:
A céklát megmosom(tetszés szerinti mennyiségűt) hélyasan főzöm meg. Házi tormát megmosom, megtisztítom, lereszelem, jó csípős, majd kevés ecetes levet csinálok, ráöntöm a reszelt tormára.Levet készítek a céklára víz, ecet, só, köménymag ezt megforralom, hűlni hadjuk. A megfött kihült céklát megtisztítom, és lereszelem, majd összekeverjük a két finomságot, és érni hadjuk 1 napot. Husok mellé kitűnő. Egészségetekre!

Hűtőbe több napig tárolható.


Kategória: Savanyúságok receptjei


A tormás cékla elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook