Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Torma mártás recept

Torma mártás recept

Elkészítési idő 8 perc

A Torma mártás hozzávalói:
1 ek liszt
2 ek olaj
2 ek reszelt torma

só bors
tejföl


A Torma mártás elkészítési módja:
Zalában nagy hagyománya van a leveshús mellé kínált mártásoknak Az olajon megfuttatjuk a lisztet és ha már habos felöntjük víz és húsleves levével, és hozzáadjuk a tormát. Ízlés szerint ki mennyire szereti ecetesen utána ízesíthet, sózhat borsozhat. Összeforraljuk. Egy kanál tejföllel összekeverjük, hogy krémes legyen.


Kategória: Egytálételek receptjei


A torma mártás elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook