Töltelékes hús recept


5db zsemle,vagy ennek megfelelő kenyér
3db tojás
1 fej v hagyma
petrezselyemzöld
1/2kg csirkemáj
1kg sertéskaraj
trappista sajt
A Töltelékes hús elkészítési módja:
A szokásos módon elkészitjük a tölteléket,beletesszük az apróra vágott csirkemájat.A karajt felszeleteljük,majd nagyon vékonyra kikloffoljuk.A tölteléket két részre osztjuk,az egyik részt tepsibe rakjuk,elsimitjuk,majd a husszeleteket ráfektetjük.Beboritjuk a megmaradt töltelékkel bőven mgszórjuk reszelt sajttal,Sütőbe tesszük és a sajt pirulásáig sütjük.Kockára vágjuk.Nagyon laktatós,hidegen is fogyasztható.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: komoly, 2007. aug. 5. 21:52
A töltelékes hús elkészítési módja és hozzávalói.