Több vetélés után már érdemes a párnak kivizsgáltatni magát. Milyen vizsgálatok vannak ilyenkor, és mennyibe kerülnek? (beszélgetős fórum)
sziasztok
a férjem most volt spermavizsgálaton, 5 nap önmegtartóztatás után itthon megcsinálta a mintavételt és 1 órán belül be kellett vinnije a laborba
a kórházba kellett előtte konzultálni az urulógussal és ott kapta a csészét is
ez ingyen van
nőknél érdemes hormonszint ellenőrzést csináltatni, mert nálam is az a baj hogy nem bír megmaradni alacsony a progeszteron szintem és szedek rá hormont
a barátnődnek menszi előtt nincs sok ideig barnázása?
sikerült elolvasnom nem is tudom mit mondjak talán amit nekem is mondtak amelyik élni akar megmarad és nagy nagy lelkierőt neki és egézséges kisbabákat:)
ha lenne rá lehetőség mint régen a béranyaság én tuti bevállalnám:)
ez itt a hoxás babanaplójának a címe, innen mindent megtudsz. A legutolsó bejegyzés tegnapi....holnap műtik :(
orvosok igy nem tudták megállapítani hogy mitől lehet?habár ma annyi minden miatt lehet pl stresszes élet,emelés,bármi kiválthatja csak az ismerősim közt 15 embert ismerek akinek az első minimum elment
magán orvoshoz jár? és hova ha szabad kérdeznem
További ajánlott fórumok:
- 41 hetesen már naponta járok vizsgálatra. Milyen gyakorisággal és mennyit "illik" adni ilyenkor a dokinak?
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Honvéd kórházba küldtek kivizsgálásra de nem vagyok jogosult akkor most mi lesz? Fizetnem kell a vizsgálatokért?
- Mit jelent a nemi3 vizsgálat, mit néz az orvos ilyenkor?
- Üzemorvosi vizsgálat alkalmassági eredményei felkerülnek az EESZT rendszerbe?
- Dr Novák Tibor nőgyógyász Szeged. A teljes kivizsgálásba milyen vizsgálatok tartoznak bele, és most mennyi a tarifa?