Honvéd kórházba küldtek kivizsgálásra de nem vagyok jogosult akkor most mi lesz? Fizetnem kell a vizsgálatokért? (tudásbázis)
nme fognak megfizettetni ne aggódj! :) Én se fizetek a vérvizsgálatért, amit speckón ott csinálnak!
Vannak vizsgálatok, amiket most- év vége lévén, elfogyott a büdzsé....- csak az állomány tagjainak csinálnak, de 1részt, gondolom, neked nem idénre szól az előjegyzésed, másrészt, szóltak volna, ha nem csináljék meg, harmadrészt pedig csak a vizsgálatok egy részére vonatkozik a mostani stop.....
Minden ok lesz, nyugi!
Inkább te hívd fel az orvost, hogy az ígért időpontot megkérd tőle! :)
A központi számon keresztül lehet az orvost név szerint kérni. Ha az orvos beírta már a nevedet, akkor már a központ is meg tudja mondani, hogy mikorra van időpontod.
Gondolom, hogy nem tartozik az ellátottak köréhez a fórum kiírója. Most olvasom a kórház közleményei között, hogy csak bizonyos kör jogosult igénybe venni a szolgáltatásokat.
Ha a dokid ide küldött, akkor szerintem kötelesek ellátni. Hihetetlen, hogy csak ez az egy hely van Budapesten (az is csak bizonyos rétegnek), ahol végeznek ilyen vizsgálatot!
Mi az, hogy nem vagy létjogosult? Az ezért csak vagy. :)
Ezt úgy érted, hogy nem fizetsz Tb-t?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet elérni, hogy befeküdhessek a kórházba kivizsgálásra?
- Több vetélés után már érdemes a párnak kivizsgáltatni magát. Milyen vizsgálatok vannak ilyenkor, és mennyibe kerülnek?
- Ha valaki nem biztosított, de az egészségügyi járulékot fizeti, az mammográfiai vizsgálatra jogosult?
- Kisfiam szalmonellát kapott, a kórházban említették, hogy az ÁNTSZ jelentkezni fog. Mire számítsak a vizsgálat tekintetében?
- Hogyan zajlik a HSG vizsgálat a kistarcsai Flór Ferenc Kórházban?
- Dr Novák Tibor nőgyógyász Szeged. A teljes kivizsgálásba milyen vizsgálatok tartoznak bele, és most mennyi a tarifa?