Több mint 60 napja nem tudom az ítéletet (beszélgetés)
Köszönöm! Ezt én is tudom,az ügyvédemnek elektronikus úton küldik,tehát ha én netalán nem venném át (ami kizárt) akkor is tudnám,mivel napi kapcsolatban vagyok az ügyvédemmel.
Azért köszönöm szépen a válaszod :)
A fellebbezési idő egyébként akkor nyílik meg, amikor kézhez veszed az ítéletet.
Tehát e miatt nem kell aggódni.
De ha kétszer meggkísérelték kézbesítési, de mondjuk nem vetted át, be sem mentel érte a postára, az értesítés ellenére, akkor a kétszeri kísérlet után kézbesítési vélelem van. És akkor nyílik meg a panasz/fellebbezési jog.
Nagyon szívesen! :)
Köszönöm, Neked is gyönyörűséges vasárnapot! ♥
Ne agonizálj,már megkaptam a választ a kérdésemre!
Te pedig görgess tovább ha nem tetszik,azt kérdezek amit akarok,nem te döntöd el!
Nagyon szépen köszönöm az érdemleges választ!
Szép vasárnapot neked <3
Szia!
Már korábban írtuk: légy türelemmel.
Tavaly augusztus 26-án pert nyertem, valamikor október végén jött meg az ítélet, és 30 nap, míg jogerőre emelkedik, vagy hogy van ez.
Minden rendben van.
Még tavaly december 15-én lezárult egy bírósági tárgyalás,amelynek sértettje vagyok. Ügyészi indítvány,perbeszédek megvoltak. Akkor a 3 tagú bíróság úgy döntött,hogy 2022. január 6-án zárt ülésen hoz ítéletet,amelyet írásban kapunk meg. Az Ügyvédem többször kérte a lajstromirodában az ítéletet,de a Bíró megtiltotta,hogy kiadják neki,arra hivatkozva,hogy még nincs indokolás rész.
Az ügyvédem sem érti 30 éves praxis után,hogy magát az ítélet részt miért nem tudhatjuk meg?
Tekintettel az esetleges fellebbezési időre ez mit jelenthet?
Köszönöm a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Több százezres gyerektartásdíjnál milyen ítéletett hoz a bíró?
- Két hónapja vagyunk együtt. Ez tudom, nem sok. A Facebookon...
- 2 napja iszok. Nem tudom feldolgozni édesanyám halálát😢
- A diffembachiam sir..Az normalis, csak akkor sir, ha valami baja van, vagy mindig? Par napja kaptam, es azert nem tudom, hogy ez normalis-e?
- Hol tudom visszanézni, hogy eddig milyen oldalakat néztem meg?Lehetséges ez egyáltalán?Azért kérdezem, mert találtam pár hónapja egy jó cikk
- 4 hónapos kisfiammal 2 napja kezdtem el az almalé kóstoltatást, de nem tudom, hogy mennyi napi adagot adhatok neki. Tudtok segíteni?