Több éves szeretői viszony. Mit tennél? (beszélgetés)
Az egész fórumozás lassan a "gyakorikérdések" szintjére süllyed, ezt tapasztalom. Pedig valóban segíthet, ha az ember megfelelő beszélgetőtársakra akad, főleg mondjuk komoly témában. De arról sem kéne ötvenezer új fórumot indítani. Vannak kulcsszavak, az itteni téma, a megcsalás az egyik, ami sosem megy ki a divatból. Aki érintett, szóljon hozzá, élessze újra, aki pedig tud értelmesen hozzászólni, az tegyen hozzá.
De ma már nem erről szólnak a fórumok. Sokkal érdekesebb, hogy ki fingott-e ma már egy jót. Több ezer hozzászólást is megérnek.
Mindig csak a vagyon... mindig a nő az aki penzéhes?
Pl én is pár hete kaptam meg egy munkatársamtól, hogy "mert aki jól házasodik..."
Csak épp azt nem látja hogy amit 40% gyerektartást kapok, az több mint a jelenlegi férjem fizetése (100%)
Mert ilyenek
Itt valószínű a ffi külön vagyona az ingatlan,így sejti hogy, nincs hova menni a feleségnek.
Megvan a tiszta ruha, meleg kaja,sexhiányát pótolja mert kihasználja ezt a helyzetet.
Az is baj ha nincs vagyon,az is gond ha van.
Miért mindig a nőnek kell dönteni? Ez olyan szemét dolog! Ha a pasi félre lép, akkor a nő vagy csendben tűr, vagy keres másikat.
Ha a pasi félrement, akkor vállalja. Beszari, puhapöcs mind!
Ez a fórum is leállt.
Szerintem talán meg is bánta a fórum indítását,és patt helyzetbe van.
Anikkk!
Mi újság nálatok?
Tudom, hogy nehéz, de próbálj meg valahogy kitartani. Az idő sokmindent rendez vagy legalábbis enyhít.
Legjobb barátnőm nagyon hasonló szitun ment át, láttam, hogy ő is mennyire szenvedett tőle (meg persze maximálisan át tudom érezni).
Ő akkor hozzánk jött egy hétre, nem is bírta volna otthon. Én is ezt tartom a legjobb ötletnek. Akkor nem kell nézned, ahogy csak köszön a férjed.
Aztán leszel te még boldog, majd meglátod!
Szia!
Megértelek. Most szerintem - ha lehet - utazz el karácsonyra. Nem tudom, szülőkhöz nem tudnál-e elmenni esetleg. És az ünnepek alatt, távol a férjedtől, átgondolni, mit és hogyan tovább.
Mert muszáj ezzel foglalkoznod, a fájdalom még úgyis megmarad sokáig. De a gyerekek miatt fontos a további élet. Ők tudják már?
Hová tudnál menni?
Biztos, hogy neked kellene menni?
Milyenek a tulajdonviszonyok?
Ha megcsalt, nem nagyon becsülhet téged. Tudsz hova menni a gyerekekkel?
Még találhatsz egy rendes társat.Meg tudnál még bízni benne? Becsapott.
További ajánlott fórumok:
- Több mint fél éve viszonyom van egy munkatársammal és nem...
- Kapcsolattartás szeretői viszonyban
- Lélekben hány évesnek érzed magad? Ez mekkora különbség a testi életkorhoz viszonyítva?
- Filozofikus gondolatok, párkapcsolat, boldogság, férfi-nő viszony! Gyertek minél többen!
- 40 éves, viszonylag jó házasságban élő férfi belebolondulhat annyira egy 20-as éveiben lévő nőbe, hogy felrúg érte mindent?
- Ha nincs meg a folyamatos 1 éves munka viszonyom és terhes leszek, mennyi ellátást fogok kapni szülés után?