Filozofikus gondolatok, párkapcsolat, boldogság, férfi-nő viszony! Gyertek minél többen! (beszélgetős fórum)
Könyörgöm, fejtse már ki valaki, mi az a kombinálás, csesztetés??
És honnan indul ki? Belőlünk (vagyis önbizalomhiány) vagy a másik viselkedése váltja ki?
És sosem tudom, én vagyok-e a hülye,és végképp nem hiszem el azt sem,amit elhihetnék, vagy a másik hazudik?
Mindig mindenki öszinte lehet mindenkivel, csak vállalni kell magunkat és a megnemértésünket.
Ne akarjunk mindíg másoknak megfelelni.Néha elég magunknak is.
*** nádtánc ***
Apro fodrokat borzolt to tükrén a szellö. Szinén jatszott néhany fehér felhö. Sötét arnyalatja mutatta mélységét. Szivarvany festette almodo kékségét.
Partján nadcsomok jartak szél ritmusan tancuk. Mintha karcsu lanykak lejtenék el vágyuk. Kecsesen hajladozo elbüvölö tanckar. Összefüzve aranylo fénylanccal.
Barnulo fejüket megadoan tartva. Szél urfinak magukat szemérmesen adva. Szellö érintése kezed simulasa, Szerelmünk édeni örök ujulasa
És mégis mennyi nö teszi.
Mennyi házasság ér véget töle...
Tiiiszta discovery. :D
Egyébként komolyan érdekel, rengeteg ilyen furcsa, rejtélyes dolgot szoktam a tévében nézni. :)
Naaa.
Az huüle..
az a feladatunk, hogy megtaláljuk azt a nádszálat, ami olyan erős, hogy jöhet bármilyen szél, nem fog ingadozni."
Ilyen nincs
De 2 nádszálat összekötsz erősen, az már állja a vihart/legtöbbször/
És jobb ha hajladozik, mert visszahajlik mindig amikor elmúlik a vihar
A nádszálnak az a túlélési stratégiája, hogy a szelet követve szinte vízszintesre meghajlik az egész nádassal együtt, vagy alélkül egymagában, így nem törik el. Ha megakarod érteni nádat, és együttműködni vele, akkor ne várd azt tőle, hogy úgy álljon, mint a cövek.
Értem, amit mondasz, csak az analógia nem állja meg a helyét.
De ééérdekes!
Na írj még ilyeneket, szeretem. :)
Pillanatnyilag ez jut eszembe ( van egyáltalán ;) nem csak a sajátom máshonnan is olvastam, hallottam.
Soha ne mond hogy soha.. ( nem csalt meg pl )
Ne tedd senkiért tűzbe a kezed, mert nagyot koppanhatsz..
További ajánlott fórumok:
- Mi volt ma az első gondolatod?
- Hajnali gondolatok
- Filozófiai gondolatok az Életről, önmagunkról.
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?