Titi meséje (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Titi meséje
Gratulálok a Bébihez:)
Én is császáros voltam, és nagyon hamar felépültem, másnap mondjuk csak sétáltam, de utána párom szerint szinte szaladtam:D Nálunk a gyermekágyi osztályon a természetes úton szült anyák szaladtak a folyosón, de ülni nehezen tudtak, a császárosak lassabban mentek, de tudtak normálisan ülni:) Változó, h ki melyiket, hogyan viseli, függ a fájdalomküszöbtől is:)
No, de a lényeg: jó egészséget kívánok!:)
a remegés teljesen normális jelenség még simán szülő nőknél is. Az adrenalin és egyben a kimerültség is okozza. Én mindhárom fiamat természetes úton szültem EDA nélkül és úgy remegtek a lábaim már akkor mikor a doki "takarított"odabennt hogy azt hittem fejbe fogom rúgni :).
Egyébként gratulálok a babádhoz,és igazán szerencsés vagy ha fájdalmat nem éreztél,de a császár miatt nem irigyellek,láttam a kórházban mit szenvednek a császáros kismamák. Nekem az elsőnél volt gátmetszés ott 6 hétig kínlódtam vele,második és harmadik fiamnál már nem kellett és tulajdonképpen már másnap illetve pár órával szülés után természetesen tudtam mozogni. Anyu jött be a 3. gyereknél szülés után 3 órával és tréningruhában szaladtam ki a folyósóra a babát meg kocsiban toltam magam előtt.
Jó neked, én elég érzékeny voltam abban a pillanatban ezek szerint. És még utána is hónapokig. :D
Szerintem nálunk amúgy hűvös volt a műtőben is. Lehet amiatt volt a remegés.
Nálunk csak megmutatják a babát, aztán órákra elviszik. Nagyon rossz volt. 5-kor született, odatolták puszira, elvitték, és 14 óra körül láthattam újra.
Gratulálok a gyermekeidhez!
Hú, hát nekem nem teljesen világos, hogyha nem éreztél fájdalmat, akkor miért adtak EDÁ-t. :S Hiszen akkor mehetett volna nélküle is. Talán ha nem a protokollt követik, hanem Rád figyelnek, nem lett volna császár a vége. :(
A másik, hogy jó sok gyógyszert kaptál. :( Amúgy a császárosok szinte mind remegnek. Én is remegtem. Eddig még nem kaptam magyarázatot, hogy miért volt, mindenesetre szinte mindenkitől ezt hallottam, hogy más is így volt.
És nem volt vicces a személyzet. :( Elég baj volt, hogy hánytál. Nekem is sajna beszóltak. Amikor a boldogságtól elsírtam magamat, mikor felsírt, akkor kb. megkérdezték, hogy nem örülök? Fel tudtam volna rúgni a műtős nőt! Amúgy is beszólt még más témában is. :(
Hátborzongató volt olvasnom... :) (jó értelemben)
Nagyon sokban hasonlít a történetünk, bár végül nekem nem lett császár. :)
Bár az első reakciónk egyértelműen a pánik volt, amikor kiderült, hogy terhes vagyok, mégis a legeslegjobb dolog az életemben, hogy ő megszületett és végtelenül büszke vagyok arra, hogy Anya lehetek!
Ugrás a teljes írásra: Titi meséje
További ajánlott fórumok:
- Gyermekkorom legkedvesebb meséje.
- Keresem gyermekkorom meséjét!
- Mi a kedvenc meséje és mennyi idős a gyermeked?
- A Ti gyerekeiteknek mi a kedvenc meséje, dvd-je?
- Melyik a kedvenc meséje 2és fél éves kisfiadnak?
- Kisfiam kedvenc meséje a Madagaszkár. Benne szereplő mese figurákat keresek, hol találhatnék ilyet?