Tibeti gyógygomba (kefir gomba) tapasztalatok, vélemények (beszélgetős fórum)
A boltokban sok fajta kefir kapható. Ahány féle, annyi fajta ízzel és állaggal találkozhatunk. A legjobb, amit saját magunk készítünk, az mindig ugyan olyan. A jó és egészséges kefir készítése nagyon egyszerű, csak tej, kefir gomba és egy kis türelem kell hozzá. Egészséges kefir gomba egész évben kapható. Garancia. Tanácsadás. Egy adag 1000 Ft, fél liter kefir készítéséhez elegendő. Személyes átvétel: XI., BAH csomópont, OMW kút, egyeztetett időpontban.
myrealway@gmail.hu
Érzékeny gyomruak ,csak óvatosan.
Régen én is ittam.Törődni kell vele naponta.Pár évig ittam.Szerintem jó dolog.
Szia!
Érdeklődnék, hogy foglalkozol-e még a kefirgombával, és ha igen akkor van-e egy adagnyi. Ha van, hogy tudok hozzájutni?
Üdvözlettel, framer48
Sziasztok!
Ha van valakinek kefírgombája, és utánvéttel el tudná nekem küldeni, légyszi írjon! Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Kefírgombát vennék,ha van valakinek felesleges.
Előre is köszönöm.
Mint mást. Zacskóba teszed, v. valami zárt edénybe (nem fém).
Gigszi
Szia! Esetleg, ha van még felesleges kefírgombád,én szeretnék.
Üdv.szafa
Hogyan kell lefagyasztani a Kefírgombát , bvan-e ebben valakinek tapasztalata
Szia! Esetleg van még kefírgombád? Én is szeretnék, ha lehetséges. : )
Sziasztok érdeklődők !
Akit érdekel, én szívesen adok ingyen a kefirgomba szaporulatából. Csak írj üzenetet akár itt, és megbeszéljük, hogy jut el Hozzád :-)
Üdv csomo3
Sziasztok en is szeretnek kefir gombahoz hozzajutni ha valakinek van kerem szoljon imel adalbertkorossy@yahoo.com a yahoo elott az kukac termeszetesen , barmijen megoldas erdekel kosszi.
Sziasztok ! Van valakinek felesleges tibeti kaukázusi kefírgombája? Imélemre írjon ha van. age9@freemail.hu. Kösönöm. Ági.
Kedves Gigszi! Bár elég régi at üzid de van még eladó gombád? Engem érdekelne. Köszönöm.
Sziasztok! Van valakinek eladó gombája? Előre is köszi.
Lehet postán küldeni? Ha nem akkor meg oldhatnánk valahogy .üdv
Szia
Ha sok van neked nekem küldhetnél.Szia
Egyébként én csak jót tudok róla mondani, férjem emésztését teljesen rendbe tette, ill a vérnyomásával sincs gondja mióta issza, és még finom is :)
Sziasztok!
Ha valakit érdekel, szívesen ajándékoznék kefírgombát, mert gombamód szaporodnak, és nincs szívünk kidobni őket!
Én adnék neked szívesen, ha itt laknál a szomszédomban!
Sziasztok!
Rég óta vadászom a kefírgombára.
Hol juthatok hozzá?
Nem jól olvastad. 1 diónyira 2,5 dl-t kell önteni, és mivel mi 1 literből készítjük, így 4 diónyira öntjük rá.
Egy diónyi gombára öntötök 1 liter tejet, az egy 24 óra alatt nem sűrűsödik be joghurtnak!.. vagy tévedek, Dóra?
A mi receptünk szerint 1 diónyi nagyságú gombára kell 2,5 dl tejet önteni. Mi, minden nap 1 liter tejből készítjük, és ezt általában a férjem issza meg. Tegnap este nagyon finom lett, így meghúztam az edényben lévő kefirt, ami kb. fél liter lehetett.
Húú...
Az nagyon sok, nem?
Én két teáskanálnyi gombára öntök 2-2,5 deci tejet és én csak annyit iszom naponta.
Na, most isteni lett a kefir, meg is ittam legalább fél litert belőle:-)
Pedig kúraszerűen kéne inni, úgy ahogy az megvan írva, akkor lehetne szép eredményeket elérni a gyógyulásban.
Küldök neked valamit!
Nem, a férjem minden nap, v. másnap készíti és issza is. Én csak akkor iszom, ha nem nagyon savanyú.
További ajánlott fórumok: