Ti részt vennétek egy Vacsora csata, vagy Hal a tortán "műsorban"? (beszélgetés)
Mi megrendeztük baráti körben a "vacsoracsatát", 5 pénteken, ötünknél.
Nagyon jó kis buli volt.
Sziasztok!
új topikot nem indíthatok (24 órán belül kettőt), ezért itt szeretném megkérdezni, hogy esetleg nem tudjátok megadni azt a receptet, amit most Barabás Évi főzött, mint főétel? Fél szemmel figyeltem csak, de nagyon gusztának tűnt. Köszi előre is!
Ezek a műsorok arra voltak jók, hogy bemutassák celebjeink mire jutottak, milyen házban laknak, milyen fényűzően élnek. Csak akkor nézem, ha számomra érdekes személy főz, egyébként sajnálom, hogy meg van rendezve, nem érvényesülhetnek a személyiségek.
Én nem főznék ott, mert az én otthonom (tisztes kis ház), de ennek ellenére csak egy kis putricska az övékéhez képest. Erre senki nem is kiváncsi, de a műsor készítői nem is törekednek "egyszerű halandó" emberek invitálására.
A tegnapi részt láttam a héten. Hát elég idióta, ha pénzért hülyét csinál magából!
A Mónika műsoráról tudom, hogy pénzért mennek szerepelni és a szöveget is megadják nekik. Olyan is....
Tegnap néztem a Hal a tortán-t. Komár Laciban akkorát csalódtam! Elsüllyedhetne szégyenében, mert akkora egy tapló volt!
Mikor eleve feszült a légkör nekiáll tojásrántottát sütni magának. Tudom poénnak szánta, de akkor legalább megkóstolhatta volna, amit készítettek.
Dehogy!A tévé kövérít!
:DDDD
Sziasztok!
Én részt vennék, de csak akkor, ha azt főzök, amit akarok..:)
Azért egy Győzike show reklámjától is sikító frászt tudnék kapni...és már évek óta megy,és van rá igény.
Nálam is csak a hal a tortán megy.Főleg a narrátor beszólásai miatt,no meg mert Sági Szilárd jó tippeket tud adni főzéshez.A tegnapi kacsa-kakukkfüves tippjét tuti,hogy ki fogom próbálni.
További ajánlott fórumok:
- Ti mennyitől vennétek fel szemüveget?
- Ti mit vennétek fel erre az alkalomra ilyen melegben? Adnátok pár ötletet?
- Ti vennétek kisfiúnak "lányos" játékot?
- Ti mit vennétek kislányotoknak bölcsis ballagására?
- Ti vennétek valami árucikket áruhitelre most a válság idején?
- Ti mit vennétek egy 2 évesnek szülinapjára? ruhán kivül