Ti mit vennétek fel erre az alkalomra ilyen melegben? Adnátok pár ötletet? (beszélgetés)
Úgy, hogy a pszichológia írásbeli, az a lényeg.
Elbeszélgetés is volt egy rendőrrel, illetve a pszichológus hölggyel.
Nyilván nem tetszett nekik a farmer, rövidnadrág verzió, de ettől a tesztjük, ha jó, nem bukttaják őket.
Én szerettem volna jó fényben, magamhoz híven feltüntetni magam és azt hiszem sikerült is.
Én biztos, hogy soha nem mentem volna farmerban, pláne nem rövidnardárgban, de ez én vagyok. Nekem fontos a megjelenés. Manapság erre a többség már oda sem figyel, SAJNOS!
Sziasztok!
Fekete cipő, fekete nadrág, leopárd mintás -elegáns ing.
Alkalmas minősítést kaptam, Hál' Istennek!!! :)
De erősen túlöltözött voltam a többi, farmeres-pólós fiatalhoz képest. Azonban nem bánom, a kánikula ellenére, mert értékelték a megjelenést is.
Szerintem a szoknyánál az a lényeg, véleményem szerint, hogy pofátlanul rövid ne legyen. Ami térdig vagy icipicit fölötte ér, az elfogadható!
De semmiképp sem mini. Harisnya egyértelmű!
Szerintem fekete szoknya v. nadrág, hozzá egy egyszínű felső, ami elegáns. Nem kell ing!
Fekete közepes sarkú cipő.
Meg is van a dátum, július 5.
Ingem még mindig nincs, pedig tegnap is vadásztam. Ráadásul 35 fokot mondanak a hétre.
Én sem. Ez már nem a visszafogott kategória. Randira mehetsz így! :)
A lapos sarkú cipő felejtős szerintem amúgy is!
Nem azért kérdezte, hogy tudod-e igazolni, hanem azért, hogy mit válaszolsz egy kellemetlen kérdésre.
Kizárólag kellemetlen kérdéseket tesznek fel!
Farmerben soha nem mennék egyetlen interjúra sem, mindenkinek azt szoktam mondani, hogy az első benyomás fontos, és tiszteljük meg azt, aki a mai világban egyáltalán szóba áll velünk, hogy szépen felöltözünk. Legalább ezen a ponton, amin tudunk változtatni, ne bukjon el a dolog!
Kifejezetten kellmes amikor ezt követi a figyelem vizsgálat. :)
Rengeteg pont egy táblán. Kivillan egy a felső sorban , egy oldalt, nyomd gyorsan a találkozási pontukat. Ezt úgy, hogy ne hibázz szinte, és legalább x perc alatt meglegyen olyan 270 leütés.
Nagyon "szeretem". :) Milyen jó az 500 kérdéses után, ahol végig x-et kell raknod és már vibrál a szemed. :)
Nagyon jól tudom, hogy a jelentkezők többsége fiatal, még tanulatlan gyerkőc. Bemennek farmerban, néha pimaszul, mégis átmennek.
Én viszont nem így szeretnék átmenni. Én bizony komolyan veszem és képes vagyok a ruhán dilemmázni.
Képzeljétek el, én gimiben német, angol nyelvet tanultam. Az egyetemen latint, szakból adódóan.
Ott meg kellett tavaly adni a tanult nyelveket. Még a pszichológus rákérdezett, hogy ha ennyi nyelvet tanultam, hogyhogy nincs nyelvvizsgám és mikor hazudtam utoljára.
Gondoltam az eszem megáll, igazolni tudom neki, ha nem hiszi el.
Ennyit a nem belekötésről.
-500 kérdésből álló California teszt a neve (rafináltan megfogalmazva térnek vissza kérdések, ha kicsit is eltérő választ adsz, megbuktál)
- Raven teszt (logikai)
- Figyelemvizsgálat (géppel)
- Elbeszélgetés
- Orvosi
Én is :-))
Mi először kitöltöttünk egy nagyjából 600 kérdésből álló tesztet, majd mikor azt kiértékelték, akkor elbeszélgettek egyénileg mindenkivel.
Ha úgymond megvédted azt amit a tesztben válaszoltál, akkor nem lehetett probléma.
Potosan, mert rögtön azt mondják, hogy stresszelsz, görcsös vagy, nem vagy problémamegoldó, nehezen bírod a feszült helyzetet.
Még a kezet is figyelik, a kifejezéseidet, ez az igazság. Az önéletrajzodban az írásodat kielemzik.
Legyen nőies de visszafogott.
Persze fontos a kinézet, de első sorban a válaszaidra lesznek kíváncsiak.
További ajánlott fórumok:
- Kérjetek tőlem bármilyen alkalomra idézetet, verseket, szívesen segítek, ha tudok!:D
- Alacsonyabb HCG eredményem lett 2. alkalomra
- Milyen aranyékszer lehet, ami hétköznap is hordható, akár farmerrel is, de alkalomra kifejezetten elegáns is tud lenni?
- Volt akinek többszöri alkalomra sem sikerült az alapfokú írásbeli nyelvvizsga?:(
- Nem sminkelek semmilyen alkalomra és hétköznapra sem. Nem...
- Külünleges alkalomra való zeneszámokat ajánlotok?