Volt akinek többszöri alkalomra sem sikerült az alapfokú írásbeli nyelvvizsga?:( (tudásbázis kérdés)
Én ajánlanék könyvet (angolt tanítok), de nem tudom milyen típusú vizsgáról lenne szó?
A legjobb persze, ha olyan könyvet veszel, ami kifejezetten az adott nyelvvizsgaközpont példafeladatait tartalmazza.
Igazából nem 1 ponton múlt, hanem több ponton. Mert ugye ez az alsó határ.
Szerintem tanulj még egy kicsit és akkor sikerülni fog.
Köszönöm igen próbálkozom.
Fanny igaz felejtettem már de jártam tanárhoz is azt mondta sikerülni fog mert nála is időre csináltam meg a példákat is sikerült.Nem tudom de tény, hogy pénz halászok.
Esetleg tudnátok valami könyvet amiből írásbelire felkészülhetnék?
én is fel adtam :( Cherry, pedig nem kellett volna,de hát utólag okos az ember. Ha vissza csinálhatnám kiharcolnám azt az 1 pontot.
Niki menni fog!!! Ügyes leszel, ha a középszint sikerült ennek is menni kell!
Az az igazság, hogy akinek csak gyengén van meg a tudása, annak tuti nem sikerül. Ez azért van így, mert ott pontoznak le ahol tudnak, néha olyanért, ami normál beszédben nem is lenne hiba. Avagy normális beszédben használják, csak épp a szabályok szerint nem helyes stb. Csak akkor érdemes nekivágni egy nyelvvizsgának, ha erős, stabil tudásod van és otthon is több feladatot is megoldottál már 70-80 %-os eredménnyel. Nyilván nekik az a cél, hogy minél többször menj, hiszen az hoz pénzt a konyhára. De ne keseredj el. Gyakorolj még, oldj meg feladatokat, esetleg konzultálj egy magántanárral ,hogy szerinte állsz e olyan szinten, hogy letedd a nyelvvizsgát.
Azt még hozzátenném, hogy a középszintű angol érettségi az nagyjából egy alapfokú nyelvvizsga szintjén van. Ergo, ha érettségin "csak" hármast értél el, az nyelvvizsgán sem számít sikeresnek. Arról nem is beszélve, hogy ez 2 éve volt, ki tudja, hogy azóta mennyit felejtettél ( már ha felejtettél)?
milyen nyelvvizsga?
mire kell az alapfoku?
Én szóbelin jártam így, mindig 1 ponton múlt, szerintem is a pénzről van szó... érdekes,hogy mindig csak 1-2 pont!
Szurkolok Neked, most biztos sikerülni fog :) ügyes vagy!!!
További ajánlott fórumok:
- Májustól alapfokú nyelvvizsga szükséges a külföldi munkavállaláshoz?
- Német Origós (Rigó utcai) alapfokú nyelvvizsgához mennyi nyelvtantudás szükséges?
- Mennyibe kerül egy alapfokú, vagy középfokú angol nyelvvizsga Budapesten?
- Német alapfokú nyelvvizsga
- Origó alapfokú nyelvvizsga, írásbeli pontszámítás érdekelne!!!
- Alapfokú nyelvvizsgán mit kérnek a vizsgáztatók?