Ti mit csináltok a rossz, feleslegessé vált bútorral, ha sürgősen el kellene tüntetni? (beszélgetés)
elajándékozni
eladni
lomtalanításkor kirakni
Daraboljátok fel és kész!
A rugókat meg a szemétbe, ha nem tudod máshova tenni. Ha tudsz olyanról, aki gyűjtöget, add oda neki, de a rugóval nem tudom, mit tudnak kezdeni. MÉH telep talán átveszi.
Itt is. Vannak emberek, akik járják a várost, és az ilyen kitett, kidobott dolgok után kutatnak.
Mi adtunk már nekik televíziót, rengeteg ruhát, cipőt, takarókat, és mindent amire egy embernek szüksége lehet, és nálunk feleslegessé vált.
De ugyanúgy elviszik a fa, fém hulladékot is. (nem cigányok)
Ez az ágy, még ha kellene is nekik, nem tudják elszállítani, tehát marad a darabolás.
Eddig több dolgot is sikerült már elajándékozni. Ami használhatatlan, azt ripityára szedjük és kukába vele.
Meg 2x is van lomtalanítás.
Szerintem adtam jó ötleteket, valamelyik tuti teljesíthető.
Barátnőmék egy kihúzható sarokgarnitúrát rendeltek, de kapacitásuk nem volt a régit elvinni (nem volt autójuk, nem akartak a szállításért fizetni stb), meg nem is akartak szórakozni vele. Volt egy kis hibája, de használható volt. Feltették a netre, hogy ingyen elvihető. Másnap már nem volt ott. Egy asztalos vitte el, aki felújította és eladta.
1. Amikor teljes szoba-bútor cserét csináltam, egy nagy-családos ismerősnek szóltam. Kocsival-emberrel jöttek, boldogan vitték
2. Másik alkalommal a családsegítő központnak adtam
3. Szomszédom az eléggé viselt heverőn úgy adott túl, hogy szólt a környéken rendszeresen kukázóknak, hajléktalanoknak, levitték a másodikról, kaptak egy üveg bort... hogy esetleg utána még eladták, vagy mit csináltak vele, ki tudja?
Én kb. 1 hétig hirdettem egy előszoba falat a jófogáson és megvették.
Jó, ez szép volt, szinte új és olcsón adtam.
A baj az szokott lenni ilyenkor, hogy sokat kérnek érte és annyiért már inkább újat vesznek az emberek. Meg persze az sem mindegy, hogy hol van a bútor, mert van olyan hely, ami hemzseg a poloskától. Na onnan nem szívesen vesz az ember.
További ajánlott fórumok:
- Most megint feleslegesen áltattam magam, vagy mi lehetett a baj?
- Miért kell segítenünk azoknak a deviza hiteleseknek, akik teljesen feleslegesen vettek fel hitelt?
- Mit csináltok, ha egy szakítás után folyamatosan síró görcsötök van?
- Mit csináltok, ha hosszabb ideig fáj a fejetek?
- Ti mit csináltok a kinőtt vagy már felesleges baba holmikkal?
- Játék tangóharmónikát keresek sürgősen, akinek van felesleges kérem jelezze, vagy, ha tudja hol lehetne kapni.Köszönöm!