Ti melyik Walt Disney meséket szeretitek/szerettétek régen? (beszélgetés)
Az Anastazia biztos nem Walt Disney.
Ettől függetlenül nem rossz.
A kis hableány alap!
Nagyon bírtam!:)
Aztán Csipet csapat,Balu kapitány kalandjai...akkoriban még tudtak jó (és szép!) rajzfilmet csinálni...
A kis hableány
Pocahontas
Klasszikusok: Hófehérke, Csipkerózsika, Hamupipőke
MICKEY EGÉR, DONALD KACSA, PLUTÓ KUTYA KALANDJAI,
BALU KAPITÁNY, DAGOBERT BÁCSI KACSAMESÉK,Akkoriban
szép figurákat rajzoltak és nem olyan torzonborz, rémeseket, amiket mostanában lehet látni az teljes mértékben csapnivaló és még a gyerekeket és a felnőttek is megijednek tőle. Üdv.Ágnes
Nekem kislányként a Hamupipőke volt a kedvencem. A Lucifer gonosz :-)))).
Meg mert neki volt a legjobb pasija a királylányok között :-). Csipkerózsika szóba se jöhetett, nem volt esetem a királyfi :-). Meg arra a csajra azuram is aszonta, ezt inkább hagyta volna aludni :-)
Nekem mindegy, csak rajzfilm legyen. Nem animációs, mint a mai mesék többsége, hanem IGAZI rajzfilm.
Rengeteg rajzfilmet láttam, de nagy kedvenc és örök érvényű az eredeti Micimackó. Aztán az Oroszlánkirály, Mulán, Anastazia (hu lehet ez nem WD).
gyerekeim kedvence jelenleg a micimackó(bármelyik, de lginkább Micimackó és a Zelefánt,), Ariel, 101 kiskutya, Csipkerózsika, Bambi, Hófehérke(bár szerintem utóbbi kettő horror, legalábbis a Hófehérkében én felnőtt fejjel 2 jelenetet is törölnék..)
nekem még a Legelő Hősei is nagyon tetszik, jópofa poénok vannak benne,
A hercegnő és a békában tetszik, hogy végre nem a tipikus idegesítő nyávogó pénzeszsák van, hanem a barátnőjéért aggódó jó barátnő
Üdítő volt a sok gonosz mostoha után:)
Régebbi Walt Disney a Polyanna is...azt hiszem.
Énektanárral néztük énekórán, nagyon jó az is, csak az film de tényleg jó, youtubon meg is néztem, mert sehol sem találtam ...:(
A hercegnő és a béka az a legújabb, ugye? Jó? Lehet, hogy majd megnézem:D
Jaj, az egy bogár élete is nagyon jó:D:D
További ajánlott fórumok:
- Ti se szeretitek a szilvesztert?
- Nővérek, ápolók szeretitek és becsülettel végzitek a munkátokat?
- Ti szeretitek a Valentin napot?
- Mennyire szeretitek egymást itt a Hoxán?
- Szerintetek melyik típusú műköröm a legtartósabb-legszebb, és melyiket szeretitek a legjobban?
- A szemetet a mocskot az igénytelenséget mért szeretitek?