Ti hogyan vészelitek át a napi gondokat? (beszélgetés)
ez így van :)
de tudod mindenki mást él meg nehezen...
Ez az!!!Nagyon nehezen engedem el-rettenetesen ragaszkodom hozzá:OO
Még vacilláltam is,menjünk -e oda lakni.
Nagyon jó ház,remek adottságokkal-sajnos anyámék miatt...képtelen vagyok ott élni:(
Nem küszködött anyagi gondokkal.
Eladta a tengerparti házát,és abból nyaralgat-igaza van,80 évesen élje fel-én is ezt tenném a helyében.
Kevéske nyugdíját is azzal egészíti ki.
Aztán felvilágosítottuk az itteni bérekről,nyugdíjakról,és a kiadásokról-rezsi,stb..
Akkor elakadt a lélegzete...:P
jó éjt nektek...
muszáj lefeküdnöm pihenni
Biztos sikerülni fog, ha jó szívvel engeditek el a lakást és nincs bennetek félelem, vagy rossz érzés... mert addig bizony el nem megy :S
Anyukám sem tudja eladni a lakását, pedig rengeteg lakásba költöznek ki be...
azért mert kötődik hozzá, és itt élte le az életét apukámmal, és ezért dolgozott egész életében
mondtam neki, hogy így nem fog elmenni, ha ragaszkodik a múlthoz...
Na mindegy nem tudom másként elmagyarázni...
Hirdessétek nyugodtan a lakást lesz rá jelentkező, amint jó szívvel engeditek el a múltból oda kötődő ragaszkodásotokat...
hát érdemes lenne egyszer orgonához ülnöd :D
vagy tanítanod :)
egyik sem épp egyszerű
Zenész volt-Ja,nem írtam,vak ember.
1 éves korában megvakult.Felesége kísérgeti,aki 70 éves kora ellenére 20 évet nyugodtan letagadhat,nagyon fitt,csinos nő.
Míg nálunk egy 70 éves,már öregasszony:P
Igen,próbálunk kalkulálni.
A szüleim házát nem sikerült eladni,mert bár Budapesten van,de nem egy keresett hely,sőt...
Abból szerettünk volna venni egy kis lakást Wekerlén,meg egy kis nyaralót a Balcsin.Sajnos még érdeklődő sem volt.Így kiadtuk,ne pusztuljon le.
Majd jövőre újra megpróbáljuk-vagy ,mikor rendeződik a piaci helyzet.
Persze-egész élete nyugodt,kiegyensúlyozott volt.
Orgonált,könyveket írt,tanított.
Naponta egy órát sétál.Semmi baja nincs,nem szed gyógyszert,orvoshoz sem jár.
Mi tavaly voltunk először nyaralni-20 év után kb.
Örökségből tudtam félretenni,hogy a gyerekek élvezzék a nyarat:)
Az idén egy ismerősünkhöz tudnánk menni,úgy-hogy cserébe viszünk hűtőt,mikrót,meg tűzhelyt.
Ugyanis az illető is nagyon le van gatyásodva-és így egymást kisegítjük.
Aha-felhívott,hogy megszállhatnak-e a szüleim házában,amíg Magyarországon tartózkodnak.
Nem megy szállodába,panzióba,mert túl drága.
Kiadtam az anyámék házát,mert fedezni kell a törlesztő részletemet-így egy másik ismerősénél szállásoltam el.
Ott viszont el van hanyagolva a ház-ki kellett takarítsanak,nincs tűzhely-hűtő,stb.-és még ők vinnyognak-olyan skót,hogy kajáldába sem járnak-kekszet rágcsálnak,meg diót.Taxira nem költ,túl drága-inkább gyalogolnak.
Ja,és 81 éves az öreg.Nem baj,a hosszú élet egyik titka,a sok mozgás-és zöldség.
Nehogy étterembe menjen,mert a magyaros ételek túl zsírosak,és a végén feldobja a bocskert:DD
További ajánlott fórumok:
- Egy hölgy, aki naplót vezet arról, hogyan tud napi 1500 Ft-ból meleg ételt, gyümölcsöt varázsolni
- Létezik olyan program, vagy hogyan lehet megnézni a számítógépben az aznapi msn beszélgetéseket?
- Hogyan beszéljem meg a lányommal a gondokat?
- Hogy vészelitek át ezt a nagy meleget? Légkondi kizárva!
- Hogy vészelitek át életetek krízishelyzeteit?
- Hogy vészelitek át a hideg-melegfrontok váltakozását a babával? A picúrom mindenre érzékeny