Hogy vészelitek át ezt a nagy meleget? Légkondi kizárva! (beszélgetés)
északi lakásfekvéssel.
:)
Egyébként javaslom a gyakori lanygos vizes zuhanyzást, frissít.
En szeretem a jegkasat is.Izles szerint ezer felet lehet csinalni.Teabol,limonadebol,gyumolcsos valtozatban.
Van hogy csak citromos vizet fagyasztok le,amikor enni akarjuk elotte ledaralom+ par mentalevel+citromkarikak,lime a tetejere.
Szoktam csinalni szorpos valtoztot is.Pl malnaszorp,beledarabolok friss malnat,ezt igy egybe lefagyasztom,mikor kell ledaralom.
Szabadban, nagy lombú fák alatt :-). Most könnyen írok, mivel szabin vagyok, és a kisfiammal reggel 8-tól 11-ig, illetve 4-8 ig kint voltunk :-). Járt a levegő, és mivel olyan nagyok nálunk a fák+a ház árnyéka, hogy a nappal nem is találkoztunk.
Bent: nappal lehúzott redőny, éjszaka szellőztetés, és így kellemes 25 fok van. Ennél kevesebben már fáznék :-).
Mi kimentünk a szabadba - első hallásra hülyeségnek hangzik, de a fák alatt árnyékban, ahogy járt egy kis levegő, teljesen jó volt.
Csak akkor lett melegem, mikor hazafelé kénytelen voltam kibújni az árnyékból :)
Jeges citromfűszörp, az ablakokra vizes lepedőt vagy törölközőt teszek és huzatot csinálok.
Tuti bevált módszer. :-))
Radler bodza sörrel :)))
és huzattal
van légkondi, de nem szeretem a mesterséges levegőt
További ajánlott fórumok:
- A párom nem bírja a légkondit és amúgy is a rezsicsökkentés...
- Ti hogyan vészelitek át a napi gondokat?
- Ti bírjátok a légkondit, illetve a levegőkeringető rendszert?
- Majd megsülök a légkondi nélküli lakásban mert a férjem...
- Hogy vészelitek át életetek krízishelyzeteit?
- Hogy vészelitek át a hideg-melegfrontok váltakozását a babával? A picúrom mindenre érzékeny