Ti hogy szólítjátok a férjeteket? (beszélgetés)
Jó régen nem szólt hozzá senki...
Ha mondom, akkor a vezetéknevén....a keresztnevét papagájnak szokták adni:S
...Hát persze, hogy hiszek!..:-))
BUÉK!
Teljesen meddő:))
Te még hiszel a Tündérmesékben, én már nem, ennyi:)
BUÉK!
Talán túlélem:))
Ideális nincs.. Az valamiben hibádzik. És nekem fontosabb, hogy másban legyen jó, és ne a szemét levitelben:)))
Szerencsére még akadnak ideális férjek!
..Persze, csak elvétve!..:-)
..De ezzel a hozzáállással neked sajnos nem jut belőlük!..:-)
BUÉK!
Aha, okéé:DD
Remélem azt tudod, hogy nincs Télapó:)))
BUÉK:)
Szerintem egyáltalán nem giccses, ha teljesen komolyan gondolja az ember, hogy övé a világ legszebb férje! Sőt!
A világ legszebb és legjobb férjének pedig még szólni sem kell, hogy levigye a szemetet... megteszi ezt figyelmeztetés nélkül, mert Ő még figyelmes is!!:-)
Bocsánat, de ez annyira vicces:
-Világ legszebb férje, levinnéd a szemetet??:DDDD
Szerintem ez nagyon giccses:((( bocsi.
Amúgy a keresztneve, vagy Kedves.. nagy ritkán Édesem.
Kétféleképp nem szólítjuk egymást: keresztnév és annak becézett változatai, ill. apa/anya.
(ha nagy ritkán mégis a keresztnevemen szólít a nemférjem, akkor tudom, hogy gáz van és "szorulni fogok" ;) )
Én szívemnek hívom,ha azt mondom Dávid,tudja h vmit csinált,vagy valami fontosat meg kell beszélnünk.
Ő életem értelmének,szerelmemnek,csinim-nek hív.
A csini-t pár haverom is átvette ahogy hallották tőle,és ha találkozunk,mondják h mizu csini,de tőlük egészen másként hangzik,mint amikor a férjem csiniz le.
Nekem is van egy kolléganőm :) az Ő férjét csak "a Hofmann"-ként ismerjük :)
Egyébként én Jancsinak vagy Jánoskának hívom.
Azt hiszem mindegy hogy szólítjuk, ha mögötte szeretet van, jól hangzik.
Egy biztos, hogy a megszólítás nagyon jól fémjelzi a két ember közti kapcsolat minőségét. A legszörnyűbb amit megéltem, hogyha sehogy se jön egyikünk szájára se egyik "név" se... igaz a trágárság se, de ettől még meg tud fagyni a levegő.
...Annyi szép jelzővel lehet illetni..pl:
..Álmaim férje, boldogságom, életem értelme, kis-nyuszim, angyalkám, mókuskám, férjecském, kincsem, galambom, életem álma, legszebb ajándékom, gladiátorom, a világ legjobb és legszebb férje...stb..:-)))
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Ti hogy szólítjátok az anyósotokat?
- Ti hogyan szólítjátok a párotokat?
- Mit tennétek, ha csak a férjeteket családi hívnák rendezvényre?
- Nektek van igazi azaz legjobb barátotok/barátnőtök a pasitokon, férjeteken kívül?
- Ti milyen rendszerességgel kényeztetitek a párotokat, férjeteket?