Ti hogy küzditek le a féltékenységet? (beszélgetős fórum)
Logikus gondolkodással: hogy felesleges dolgokba kár energiát feccölni!
Féltékenykedéssel még senki nem mentett meg egy kapcsolatot a pusztulástól, azt csak türelemmel és megértéssel lehet.
Én is gondoltam már rá.
Mindenesetre sokkal jobban kezelem mint azelőtt...valahogy sikerül leküzdenem a gondolataimat, akkor még ez sem sikerült.
Bocsánat, nem voltam fenn.
Ő még mindig AZ igazi :-) Kibékültünk úgy 3 hete. Azt mondta kezdjük újra.
Ez tényleg már a beteges kategória.
Valószínű hogy rossz tapasztala volt. Csak ezért nem neked kell szívni.
Igen,nagyon igazad van!Ma könnyebben lépünk ki egy kapcsolatból,ha valami nem az elképzeléseink szerint alakul.
De ezt a lájkolós ügyet akkor is túlzásnak tartom.
Nem lehet így indítani egy kapcsolatot,hogy azt látom,nekem majd mindig csak magyarázkodnom kell a semmiért.És miután látta,hogy milyen dühös lettem,közölte,hogy ő csak viccelt!Mondd,tényleg olyan vicces ?
Mindig is azt vallom, hogy a hűség döntés kérdése.
Ha valaki akar , úgyis talál módot arra hogy megcsaljon.
Viszont az is biztos hogy elég törékenyek ma a kapcsolatok, az együttélések, az egiyk nap még kapcsolat másik nap egyedülálló státuszok.
Tudom,meg én is hallottam ilyen esetekről,de kettőn áll a vásár!
Egyébként érdemes megnézni,hány nős pasi van a társkereső oldalakon!Sőt,bizony az egyszerű közösségi oldalakat is sokan használják vadászatra!Mellesleg,nem az számít,hogy a pasi akar-e tőlem valamit,hanem hogy én mit akarok!
Lehet,hogy rossz tapasztalata volt,de általánosítani ezért nem kell!Eszemben sincs törölni magam,mellesleg,lájkolhat ő is,nem tiltja a törvény!:))
Igen,lájkol,meg chetel,meg kávézunk is,évek óta!Sőt,a párjuk is tud róla,meg közös kávézások is vannak!És mikor segítségre van szüksége valamelyikünknek,a másik ott áll mellette!Sokszor az is nagy segítség,ha megbeszélhetjük valakivel a problémákat!De mi köze ehhez a szexnek?Sok év alatt lett volna rá idő is meg alkalom is!
Lehet párodnak rossz tapasztalata volt.
Olvastam múltkor hogy egy egyházatya arra kérte híveit, hogy akik kapcsolatban, vagyis pontosabban házasságban élnek, töröljék magukat a fészbúkról, mert a fészbúk tönre tudja tenni a kapcsolatokat.
Van azért ebben valami. Előbb csak lájkolgat majd chetel, majd kávézik, majd félrelép :)
Igen igen, értettem..:))
Tökéletesen igazad van. Állandóan ilyen álmaim is vannak, mikor megfejtem álomfejtővel, azt jelenti, hogy nem tudok elszakadni valamitől a múltból.. érdekes dolgok..
Nem lehet a múltból táplálkozni!Azért,mert az előző átvert,még nem általánosíthatsz!Mert hogy Te is látod,hogy magadnak ártasz vele,sőt előbb -utóbb tönkre is teheted a kapcsolatodat.Kinek tetszik az,ha állandóan ellenőrizgetik,meg gyanusítgatják,főleg,ha a semmiért!
3 éve együtt vagy a pároddal,ezek szerint nem lépett félre!Bízzál benne,és leginkább magadban,mert hogy valamiért veled van,nem mással!
További ajánlott fórumok:
- Hogy legyek úrrá a féltékenységemen?
- Mennyire vagy féltékeny a párodra?Van okod?Tesz olyat hogy legyen?
- "Aki vihető, vigyék" - Ezt hogyan értetted meg egy féltékeny típusú emberrel?
- Mit csináljak, hogy a pasim féltékenysége elmúljon?
- Mit tegyek hogy legyőzzem a féltékenységem?
- Hogyan győzzem meg a páromat, hogy nincs oka féltékenykedni?