Hogyan győzzem meg a páromat, hogy nincs oka féltékenykedni? (beszélgetős fórum)
Könnyű Katát táncba vinni, ha ő is akarja...
Erika, el kellene döntened, mit szeretnél és ezt a pároddal is tudatnod, mert valljuk be a mostani helyzet amibe kerültél, magadnak köszönhető.
Te voltál aki kétértelmű "jeleket" küldtél, mert fogadni mernék, ha megnézném a profilod 1értelmű utalásokat találhatnék arra, hogy flörtre vágysz és ezzel nincs is semmi baj, csak akkor nem értem miért nem tisztáztad a pároddal ezt a dolgot.
Ha fontos számodra a párod, szereted, vele tervezel, mit keresel másoknál?
Mi az amit megkapsz ezekből a levelekből, beszélgetésekből, mert gondolom 1-2-vel még chat is ment.
A bukta nem volt véletlen, ideje elgondolkodnod és eldöntened, hogy mi elégít ki hosszú távon: jól hangzó, de levegőbe írt ígéretek, bókok, vagy 1 ember, akivel hosszú távon tervezhetsz és társad lehet az apró örömökben és a nehézségekben.
Kívánom, hogy dönts jól!
Erika, sok sikert neked, a bekuleshez.
en mar is banom, hogy irtam barmit is...
a te magan ugyed, mit hogy csinalsz..
mindenkinek mas,es mas az erkolcsi hat..hogy is fejezzem ki...hatara...
ami neked belefer,masnak nem, vagy forditva.
kivanom nektek, hogy boldogok legyetek!
..hat ebben nagyon egyet ertek en is...
az enyem a fejem is letepne, ha ilyen kepeket raknek ki magamrol..
mert hat kinek akarod megmutatni magad????mindenkinek !!!nem??
ez a kep is, arrol arulkodik..
ez nagyon szep,es sexi kep, de szerintem az ilyen tipusu kepek csak a parunkra tartozik...
es az mindenki magan ugye,hogy fotoztatja magat,csak aztan ne lepodjunk meg, ha aparunk feltekeny.
es ezt nem a forum inditonak szanom,hanem alltalaban ..aki ilyen kihivo kepeket tesz publikussa..
en se nem bantani ,vagy kioktatni akartalak, csak leirtam az oszinte velemenyem.
ha valakit komolyan veszel, akkor mas nem letezik,es ha akarna is veled flortolni, meg van a modja, hogy szepen vissza utasitsd,persze ha akarod.
szerintem ,mindenki kerult mar olyan helyzetbe, hogy ki akartak kezdeni vele, es attol hogy visszautasitod, meg nem kell bunkonak lenni, szepen is lehet.
velem is volt mar ilyen ,nem is 1 x,es a paromnak mindig elmondom, ha ilyen helyzetbe kerulok, mert az oszinteseg, az nagyon fontos.
igen, es milyen jol mondod:az elejen!!!!
de mar 9 honapja vagytok egyutt, ha jol emlekszem..
azert 9 honap nem kis ido..
ha neked meg szukseged van massal valo flortolesre, akkor nem tudok mit mondani,ha meg a mi velemenyunk nem tetszik,hat...te nyitottad a forumot, mire szamitottal??
arra, hogy mindenki azt irja majd, amit TE szeretnel?
nem,kedvesem,a flortnek mar nincs helye, ha komoly kapcsolatod van.
es most is azt mondom,gondold magad az o helyebe,neked milyen rosszul esett volna ez forditva.ha nem, akkor meg nem is szereted,es nem fontos neked.
es toled szep volt, hogy titokban massal "flortolsz"??
en se toleralnam a paromnak, ha massal "flortolne"
a flort is addig jo,amig nincs otthon parod...
addig szabad vagy, azt csinlasz amit akarsz,nem bantasz meg senkit.
te hogy erezned magad,ha te talaltal volna ilyen "flortolest"??erre gondoltal mar??
amugy nem itelkezem, csak a velemenyem irtam le.
ezek utan,nem hiszem, hogy valaha is bizni tudna benned 100 % -ig.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek van okom a féltékenységre? Mit tegyek?
- Ha valaki a kedvesedhez közelit elfog a féltékenység?
- Mit tegyek hogy legyőzzem a féltékenységem?
- Van vagy nincs egészséges féltékenység?
- 3 hósom ha nincs az ölünkben és épp nem alszik, akkor folyamatossan sír. Van egy féltékeny tesója is. Mit csináljak a picivel, hogynesírjon?
- Hogy győzzem le a féltékenységet?