Van vagy nincs egészséges féltékenység? (beszélgetés)
Örülj neki, hogy nem féltékeny!
Soha ne tudd meg, milyen egy állandóan féltékenykedő, folyton mindent számon kérő pasi!
Érdekes, hogy mindig az nem jó, ami éppen van.
Ha féltékeny, az a gáz, ha nem, akkor meg az. :)
Dehogynem!:)
Én például nem voltam (nem is vagyok) féltékeny.
Mégis a helyembe jöttek az események.:(...anélkül, hogy kerestem volna.
Hát önbizalomhiány az szerintem mindenkinél van,ha egy jobbat lát...vagy az is féltékenység?
De nem ez a kérdés:-D
Van.
De ha tényleg csak "egészséges" mértékű, akkor szerintem azt az ember megtartja magában, és nem érzékelteti a párjával.
Aki ok nélkül féltékeny, annak önbizalom problémái vannak.
Akinek a párja félrelépős, az gondolja végig, hogy ezt elnézi, vagy sem. Ha nem nézi el, akkor váljanak külön, de féltékenykedéssel ne nyomorítsa meg sem önmagát, sem a párját.
Hú ez jó kérdés.Szerintem létezik.
Pl.most hétvégén párom cégbuliba ment én is mentem a városba a fiammal ahol koncert volt,majd jöttek a páromék.Kicsit maradtunk még de azt haza vitt a munka társa.Ők beszólogattak nekem de én rendesként vígyorogtam meg vissza szóltam,meg én is piszkáltam hogy milyen jóképű gyerek visz haza...A lényeg hogy láttam azt ahogy a fiatal 10en évesek hogy nézik a párom.Hát jó érzés is de valahogy rossz is volt így ott hagyni.
Most hogy ez féltékenység vagy féltés nem tudom...
Minden esetre most hétvégén én leszek tovább kíváncsi vagyok az ő reakciójára.
Mielőtt még jönne egyéb hozzászólás nem szokásunk eljárkálni!
A féltés az egészséges és természetes.
A féltékenység beteges!
További ajánlott fórumok:
- Féltékeny vagyok nagyon a barátomra, tesztelem...
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Hogyan győzzem meg a páromat, hogy nincs oka féltékenykedni?
- Tudja valaki mivel édesítsünk, ami egészséges is és nincs benne rengeteg kalória?
- 3 hósom ha nincs az ölünkben és épp nem alszik, akkor folyamatossan sír. Van egy féltékeny tesója is. Mit csináljak a picivel, hogynesírjon?
- Soha nem leszek tiszt. Nincs energiám, erőm, egészségem a...