Ti hetente hányszor tornáztok és mit esztek? (beszélgetés)
heti 3x20 perc futás vagy torna
diétásan étkezem/Norbi Update/
Kalóriaszegény ételeket próbálok enni, és heti egyszer engedélyezek magamnak egy bűnözést édesség, pörkölt... bármi ilyesmi). Délután ill. este már nem eszem szénhidrátot. Este gyümölcs, joghurt, v sali.
Korábban aerobicozni jártam, most ez átmenetileg felfüggesztve...
Tornázni nem, mert beteg a térdem. Régen úszni jártam, de mostanában időhiányban szenvedek.
Viszont sokat dolgozom, és hát ugye emellett a házimunka is jó zsírégető. Sokat sétálok.
Nem zabálom halálra magam, és nem eszek meg minden hülyeséget ami elém kerül. Szerintem ez a kulcsa mindennek. A mértékletesség. Ha fogyni akarok, még kevesebbet eszem, mint előtte (olyankor heti 1-2 kilóval haladok, de ha nem hagyom korogni a pocim, akkor ált. tartom a súlyom). De nem vonok meg magamtól semmit amit megkívánok (szerencsém h a hülyeségeket nem kívánom, ld. csipsz, kóla és barátai).
Nincs esti nagy zabálás, sok rost, sok folyadék. Sok séta, friss levegő, és sosem szabad uncsizni (annak aki hajlamos uncsizás miatt rágcsálni). ;-)
Heti 4-szer Rubint Réka 2.3. dvd-je váltogatva.
Enni; amit megkivánok,bármit.
Én nem fogyózom ,csak szinten tartom a súlyomat.
De amikor fogyni akartam akkor is ettem majdnem mindent csak kevés mennyiségben.Olyan is volt egésznap semmit.
Tornázni 3x szoktam hetente (pilates)35 perc.
Hetente 2x futkosok, vagy aerobic kb. 30 perc.
Hétvégén biciklizek szabadban kb. 1 óra.
2 hónap alatt 5 kg. Cm-ben nem tudom, de látványos.
Aztán 1 hónapig semmit nem csináltam, a héten újra kezdtem.
Én mindig keveset eszek, így azt nem csökkentettem.
En hetente egy pihenonapot tartok. Kulonbozo dvd-kre tornazok, valamint egy taposogepem is van. Egy alkalommal egy orat szoktam tornazni, atlagban. Rubint Reka, Beres Alexandra, Tatarek Rezso, Capoeira aerobic.
Enni.....hat ma annyit mint 2 malac...de nem szoktam en igy enni....csak szabadsagon vagyok...itthon....egyedul.... Szoval, minnel kevesebb szenhidrat, vagyis: semmi krumpli, rizs, tesztafele. Akkor mit is eszek? Sokmindent: fagyit, mert nem tudok rola lemondani, de igyekszem minnel kevesebbet:)) Elore tetem, de nem ez a legfontosabb. Sok zoldsge, gyumolcs, sovanyhus, tejtermek. Ilyesmi. Jollakok veluk, es mar nem is tudnak visszaterni a regi eletmodomhoz.
Az eletmodvaltas a legjobb. Fogytam eddig 5.4 kg-ot, meg szeretnek kb 2t.
Te mennyit szeretnel leadni?
Ez nagyon változó:))
Ha fogyni akarok, akkor naponta-2naponta 2 órát edzek. Ha "csak" szinten akarom tartani a súlyom, akkor max.hetente 2* tornázok. (Ám néha "elfelejtődik" a dolog...)
Kaja: szerintem bármi belefér, én úgy fogytam le, hogy minden edzés után megettem egy szelet csokit-mert megérdemeltem:)))
További ajánlott fórumok:
- Ti melyik fitness DVD-től fogytatok a legtöbbet? Vagy ti mire tornáztok?
- MIlyen DVD-re tornáztok?
- Hol és mire tornáztok?
- Csajok, ha reggel tornáztok akkor torna előtt vagy torna után reggeliztek? És miket?
- Aki Rubin Rékára tornázik. Ti milyen testrészre edzetek egy nap vagy milyen blokkokat csináltok meg? Milyen gyakran tornáztok egy héten?
- Ti mennyit tornáztok egy nap diéta mellett? Állt már nektek is meg a fogyás huzmosabb időre?