Ti mennyit tornáztok egy nap diéta mellett? Állt már nektek is meg a fogyás huzmosabb időre? (tudásbázis)
5. 82ef6f1c59
2012. okt. 28. 20:40
Köszönöm :):)
4. Mari20
2012. okt. 28. 20:33
szia
napi torna: reggel fél óra, este 1 óra biciklizés vagy 10 perc vibrációs tréner
ált már meg, de ne add fel nem csak lefogyni kell, hanem megtartani is, életmóddá kell válni a megváltozott étkezés és mozgás, csak akkor lsz tartós.
szeresd magad, lásd magad előtt azt az alakot amit szeretnél elérni és megtartani, legyél boldog, és türelmes, a vntv-n dr Bakanek György előaddását nézd meg..... sok sikert
3. Anda39
2012. okt. 28. 19:44
Nehogy kétségbe ess és abbahagyd! A stagnálás normális dolog, szerintem mindenki megtapasztalta, aki fogyózott már valaha. Kitartás!
2. Castia
2012. okt. 28. 19:23
Nem biztos, hogy bármit is rosszul csinálsz, ennyiből nem is lehet megmondani. A stagnálás mindenkinél bekövetkezik egyszer vagy többször, és akár egy hónapig is eltarthat. Ilyenkor fontos, hogy ne add fel, előbb-utóbb újra megindul a fogyás.
1. 82ef6f1c59
2012. okt. 28. 19:14
Napi 1-2 órát szoba biciklizem és diétázom, de 2 hete áll a súlyom. Nem tudom mit csinálhatok rosszul. Ti mennyit tornáztok egy nap diéta mellett? Hány kalóriás diétát tartotok be? 10 kg-t fogytam 2 hónap alatt, de lassan 2 hete áll a súlyom. Köszönöm a tanácsokat előre is!
További ajánlott fórumok:
- Ti melyik fitness DVD-től fogytatok a legtöbbet? Vagy ti mire tornáztok?
- MIlyen DVD-re tornáztok?
- Ti hetente hányszor tornáztok és mit esztek?
- Hol és mire tornáztok?
- Csajok, ha reggel tornáztok akkor torna előtt vagy torna után reggeliztek? És miket?
- Aki Rubin Rékára tornázik. Ti milyen testrészre edzetek egy nap vagy milyen blokkokat csináltok meg? Milyen gyakran tornáztok egy héten?