Hol és mire tornáztok? (beszélgetős fórum)
Jártam terembe stepre és alakformáló aerobikra. Abban jó volt, hogy elfárasztott, szóval mint stresszmentesítő, bejött. Viszont túl sok időmet rabolta el, és nem hozott látványos eredményt azon kívül, hogy vastagodott a combom.
Évekig csináltam otthon callaneticset, munka után, két gyerek mellett, most is ehhez nyúltam vissza és ugyanazt a hatást tapasztalom: feszesebb test, vékonyodó derék és gömbölyödő formásodó popsi.
Minden nap jut rá időm, a napi adag alig több, mint negyedóra. (Az más kérdés, hogy nyugodtan lehet többet is csinálni, én is el szoktam nyújtani, mert jólesik). :)
Ha pedig valami dinamikusabbra vágyok, akkor egy Réka dvd.
Na aaz tuti hogy formázza. Az a lábat, feneket. Mindent.
Csak ahhoz meg kell akaraterő :P
Az attól függ, hogy mire akarsz edzeni :)
Fenékre nagyon jó a tartórúd, amivel guggoló és a lábkitörő gyakorlatokat lehet csinálni.
Az formázza a legjobban a feneket.
Itthon, egyedül, zenére :) Van pár gyakorlat (has, comb, hát, nyújtás, ilyenek) amiket megcsinálok, másik nap elmegyek futni vagy elviszem sétálni a kutyám. Néha dobálok párat kosárra, ugrálókötelezem :)
Kazettákra nem szoktam, meg ha itthon is megtudom csin. minek költsek még rá....
Én azelőtt edzőterembe jártam, de az itthoni terembe csupa nyomi ember jár, akiket nem birok, igy kénytelen vagyok itthon edzeni én is.
Én felváltva szoktam Biró Icára és Rubint Rékára + még itthoni súlyzókkal azokat a gyakorlatokat végzem , amit anno az edzőteremben is.
De az az igazság, hogy az edzőtermi gépektől és súlyoktól nincs hatásosabb dolog...
További ajánlott fórumok:
- Ti melyik fitness DVD-től fogytatok a legtöbbet? Vagy ti mire tornáztok?
- MIlyen DVD-re tornáztok?
- Ti hetente hányszor tornáztok és mit esztek?
- Csajok, ha reggel tornáztok akkor torna előtt vagy torna után reggeliztek? És miket?
- Aki Rubin Rékára tornázik. Ti milyen testrészre edzetek egy nap vagy milyen blokkokat csináltok meg? Milyen gyakran tornáztok egy héten?
- Ti mennyit tornáztok egy nap diéta mellett? Állt már nektek is meg a fogyás huzmosabb időre?