Ti havonta kb. mennyiért vállalnátok napi 4 órás munkát hétköznap? (beszélgetés)
folyt.
oroszul tanultunk. szakm. ba idegennyelv? nem volt divat se lehetőség. Késő, ez a vonat elsuhant. evvan.
Páran felmondtak... Külhonba pobálkoznának. ( férjeméknél pl )
Xar a 40 - 50 köztiek helyzete...
Angol / német nélkül...
Nyelvtanuláshoz vén vagyok / gyunk a férjemmel. Biztosan találtunk volna valamit.
Ott csesszük el magyarok, saját ház... Albérlet / bérlakás annyival jobb, ha megszünik a meló, fogod a kis bőrőndnyi göncöd, továbblépsz.
Kénytelenek sokan a 4 órásat elvállalni, 30 - 36 ropiért. annyi marad levonások után. Ezek rehabos melók.
8 órások is naon keveset kapnak, írtam lejjebb...
Reménykedjünk együtt! :)
A sikerre kevés az esély, mert tettek róla...
Ezért én is megteszem amit tudok.
Több dologból gyúrnám össze,de attól még azt szeretném ha ez eltűnne.
Remélem sikerül!
Nem hinném, hogy most ez lehetséges lenne. Ha egyre gondolunk én nem is szeretném.
Egy modern, toleráns, XXI. századi országban szeretnék élni.
Nagyjából így igaz.
Ilyen kiszolgáltatott helyzetben azonban még sohasem voltak a munkavállalók.
Hogyhogy hova...
A nagyfőnök "megaszonta", hogy jobban teljesítünk!
Aki ezt elhiszi és megengedi a folytatást, az ne is várjon jobbat! :((
Van még sokkal lejjebb is.
40 fölötti pasik, 5000 Ft kajacsekkel családipótlék 100.000 Ft-ot nem kapnak. Szakmunka, fizikai. Dél Dunántúli régió. sőt márciusi utalás 80.000 Ft nem volt... Tp nem volt....
Olajos, melósruhára még mosószert se. :((
Beigérték, hogy mosatják...
volt kolléganőim 4 órara tavaly 33.000 nem vittek haza. kajajegyet nem tudom kaptak e...
48.000 al vették fel őket. minbér fele...
Jó lenne ha a szakmát vagy munkakört is leírnák itt sokan, ugyanis nem mindegy miért kapja azt a pénzt....
Ugyanazon munkákért és régiónként is változik az órabér is,vagy a bérbesorolás is a végzettség család stb-től is.
A kolléganőm múlt év februárjában jött vissza dolgozni. Akkor a neten mi ezt találtuk. Max. 127 ezer.
Én nem mélyedtem bele a témába, mert nem vgyok érintett.
Amikor én voltam gyeden, akkor én a fizetésem 100%-át kaptam:), sőt! a gyesem is annyi volt, de ez már 25 éve volt:)
Én sem vagyok naprakész, de múlt évben megnéztük a koléganőmmel és ere emlékszem, de lehet rosszul.
Nyugodtan javítsatok ki. Én már régen voltam gyeden:)
További ajánlott fórumok:
- Házi sütemények hétköznapra, vasárnapra, vendégfogadásra, ünnepekre
- A takarítónőd (ha van) mennyiért vállal heti 1 alkalom takarítást?
- Sziasztok!Ti vállalnátok 5.babát ha véletlen becsúszna?1sima szülés és 2 császár után??
- Akupunktúra - Hol? Milyen? Mennyiért?
- Valaki tudja mennyiért lehet mindennel együtt megcsinálni és aztán havonta mennyibe kerül egy webáruház üzemeltetése?
- Általányadózó egyéni vállalkozót körülbelül mennyiért könyvelik havonta?