Théta állapot - Tapasztalatok (beszélgetés)
2014. okt. 13. 17:48
Különbséget tenni akkor lehet, ha kipróbálod, ismered őket.
6. macika33
2014. okt. 12. 13:36
És honnan tudod hogy az állapot amiben vagy alfa vagy théta?
5. Csipkerózsika (válaszként erre: 4. - Macika33)
2014. okt. 10. 22:15
A lényege a teljes ellazultság. Ilyenkor, ha feltesz valaki egy kérdést - vagy te magadnak - egyszerűen jön rá a válasz. Legtöbbször érzések, képek, gondolatok formájában.
Én sokat vagyok ilyen állapotban. :)
4. macika33 (válaszként erre: 3. - Csipkerózsika)
2014. okt. 10. 08:27
Te próbáltad már ezt az állapotot? Hogy kell koncentráltan megtalálnia pl problémák hátterét?
2014. okt. 8. 19:22
Az alfánál mélyebb állapot, úgy értve, hogy elmélyültebb, vagyis a tudatalatti hozzáférhetővé válik benne. A lényege kb. olyasmi, hogy a tudatos: gondolkodó énünk lecsendesül és átadja a helyét a belülről, mélyről jövő érzéseinknek. Nagyon sok probléma gyökerét meg lehet találni ilyen állapotban.
2. 0a13a7d41c (válaszként erre: 1. - Macika33)
2014. okt. 8. 16:16
Az "alpha-állapotnál" magasabb szintű állapot.
De az is lehet hogy alacsonyabb.
Mindenesetre a görög ábécében hátrébb van.
1. macika33
2014. okt. 8. 08:37
SZiasztok,
Szeretnék kicsit több infot gyűjteni erről a "théta állapotról" . Neten találni anyagot, de engem inkább a személyes tapasztalat érdekelne.
Ha valakinek van bármi tapasztalata légyszi ossza meg.
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Biorezonancia állapotfelmérés. Ismered? Tapasztalatokat, véleményeket várok.
- Agykontroll, theta healing esetén, honnan tudom, hogy mikor vagyok théta, vagy alfa állapotban, estleg bétában maradtam?
- Köldök piercing áldott állapotban. Sérül-e a helye a pocak tágulásánál? Tapasztalatok és "jó tanácsok"
- Űrtechnológia! Az egyetlen fájdalommentes orvosi eljárás, amivel azonnali képet kapunk egészségi állapotunkról. Tapasztalat erről?
- FitVideo-s állapotfelmérésről mi a tapasztalatok?
- REXETIN - mennyire segít szorongásos állapotokban? Milyen mellékhatások jelentkezhetnek? Kinek mi a tapasztalata?