Űrtechnológia! Az egyetlen fájdalommentes orvosi eljárás, amivel azonnali képet kapunk egészségi állapotunkról. Tapasztalat erről? (beszélgetős fórum)
sziasztok ! visszaértem ! Nos, 1500 épp korrekt ár érte, úgyértem a 15ezerhez képest:) borravalót nem hagytam...6elektród van, 2-2-2 2re ráállsz meztelen talppal, kettőre rátenyerelsz, kettőt a homlokodra ragasztanak.ülve történik a vizsgálat, a nő mutatja laptopon, hogy épp mi történik. kinyomtatva vagy 6oldalt kapsz, miből milyen az értéked, mi lenne a normális, mit kéne enned, stb:) kérdezte a hölgy, van-e vmi, amit el szeretnék mondani, mondom nincs...a gép talált el dolgokat, amiket direkt nem mondtam el :)
végülis rendesek, egy lakásban van a "rendelő", kicsaj beregisztrál, utána vársz, majd elvonulsz vizsgálatra. gyűrű, bokalánc, ilyesmi lekerüljön :) fülbevaló maradhat:) lent kaputelefon, bal oldalt ki van ragasztva aaz ajtóra valami férfi női szépségizé, 3-4 betűs cégnévvel, ezt megnyomod a kaputelefonon, majd egy úr leballag érted, és beenged:) kifelé menet leadod a kiscsajnál a kitöltött papírt(ugyanezt vizsgálat előtt beviszi a vizsgálatot végző a gépbe is)...ja és ha felérsz, a kicsajnál(pultos)bediktálod a kuponszámod.
színes nyomtatványt, belső szervek fényképeit ne várjátok:) érdekes, de szerintem nem teljeskörű
előttem egy hölgy pl. tök csalódott volt...
na, ezt elolvastam.úgy döntöttem, kimegyek :)
Javaslom,h olvass bele ide:
ESG (vagyl EIS) vizsgálat, állapotfelmérés (itt a hoxán)
Én is vettem ilyen kupont egyébként,de még nem voltam..
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudnék elszakadni ebből az egészből minél előbb? Tönkrementem egészségileg, anyagilag, minden hogyan.
- Igaz-e, hogy a többedszer szülő nők nagyobb fájdalommal de rövidebb idő alatt szülnek?
- Meg vagy elégedve az egészségi állapotoddal?
- Hogyan tudom fájdalommentesen eltávolítani 8 éves gyermekem talpáról a szemölcsöt?
- Válni gyorsan és fájdalommentesen
- Nagyon fáj a gyomrom, égető fájdalommal, de hányinger nincs, mit tegyek?