Hogyan tudom fájdalommentesen eltávolítani 8 éves gyermekem talpáról a szemölcsöt? (tudásbázis)
vidd el orvoshoz!!!!
a vége úgyis az lesz, bármit barkácsolsz, kuruzsolsz is!
Nos lehet hogy bolondnak fogsz hinni,de tesómnak bejött!!!!!!(bár neki a kezén volt)
Egy kis hús darabbal kend be a szemölcsöt majd utána ásd el a földbe,és ahogy a hús rohad úgy tűnik el a szemölcs is!És nem fog fájni az tuti.
Duofilm nevű oldat, recept nélkül lehet kapni. Víruseredetű szemölcsök kezelésére való. Nagyon jó! A kislányomnak használtam, nekünk bevált.
(Bőrgyógyász ajánlotta)
Az én 5 éves fiamnak tavaly nyáron jött elő 1 db vírusszemölcs (futószemölcs) a karján. Sokáig semmi nem történt, fogalmunk sem volt róla, mi is az.
Aztán kb. 1 hónap múlva előjött további 2. Elvittük a bőrgyógyászhoz, csipesszel lecsípte.
Néhány hét múlva újabbak jöttek elő. Újra elvittük. Kenőcsöt írt, nem használt.
A vérehulló fecskefüvet is kipróbáltuk, nem használt. Újra elvittük az orvoshoz. Ekkor már nem csak a karján, de a lábán és a mellkasán is voltak, összesen kb 8-10 db. Kapott valami bazi nagy gyógyszert, 50 db-osat, ha jól rémlik és egy Egiferon nevezetű kenőcsöt (recept nélkül kapható).
Hosszú hónapokon keresztül kenegettük, mire nagy nehezen kezdett 1-1 besebesedni, majd eltűnni. Most ott tartunk, hogy 2 db van a karján, a többi eltűnt.
Nem mertem visszavinni az orvoshoz, hogy leégesse. Azt hallottam, utána ugyanúgy visszajön. Nekünk a kenőcs vált be, bár hosszú időbe telt, de úgy tűnik, használt.
Vidd orvoshoz(bőrgyógyász, vagy sebész)ott érzéstelenítve szépen leszedik, pár nap mulva meggyógyul.
Más kenceficével ,kapargálással tovább terjed ,elfertőzik.
Szakmabeli vagyok ,egy 8 éves gyermek már megérti ,hogy egy kis fájdalmat(érzéstelenítő, meg a levétel is)pár pillanatig ki lehet bírni.
Sok sikert és bátorságot kívánok.
Meglátod utánna már nevetni fog rajta, hogy miért nem ment hamarabb.
Se a duofilm nem használt,sem a watrner.És nem vagyok sebész sem,nem szeretnék kisérletezni túl sokáig és túl sokáig a lányomon,de ha lehet természetes utat választni,inkább azt választanám.
:)Köszönöm a segítséget.
Vérehulló fecskefű levével kell kenegetni naponta többször egy hétig,de sajnos ez egy nyári növény.
A Herbáriákban biztosan van valami hasonló szer.
szia.
A lányomnak 3évesen volt a talpán szemölcs.
A bőrgyógyász adott kenöcsöt és zárt kötés ajánlott rá.2hét alatt teljesen elmult neki.
szia
Én a lányomat elvittem bőrgyógyászatra Ecsetelőt írtak fel neki Egy hét alatt fájdalommentesen leesett a szemölcs alatta gyógyult bőr
Sziaszok.Próbáltam már a wartner féle fagyasztót,de nem használt.Orvoshoz még nem merem elvinni a gyermekem mert nem szeretnék fájdalmat okozni neki.Ha van rá lehetőség és ötletetek,szívesen kipróbálnék néhány házi praktikát.
válaszotokat és segítségeteket ezúton is köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- A gyermekem már iskolás - tapasztalatok, tanácsok
- Anyajegy eltávolítás
- Tetoválás eltávolítás
- Miért nem tudja elsős gyermekem a számokat?
- Tud valaki nagyon lelkiismeretes, kedves, figyelmes gyermek fogorvost? Ahol fájdalommentesen tudnák kezelni 5és fél éves gyermekem?
- Ragtapasz fájdalommentes eltávolítása a bőrről, lehetséges?