Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Tetszik a nálam legalább 25 évvel idősebb nőgyógyászom. fórum

Tetszik a nálam legalább 25 évvel idősebb nőgyógyászom. (beszélgetés)

16. Enissa (válaszként erre: 15. - Xochipilly)
ma 22:45
Nem ismered a helyzetet. Az a csoda nem meztelen seggel dobta ki a váróba.
15. xochipilly (válaszként erre: 11. - Enissa)
ma 22:37
Üvöltve? Mekkora IQ huszár lehet... Normális hangnemben biztos "nem ment volna" 🤦‍♀️
14. Enissa (válaszként erre: 12. - Globus)
ma 22:20
Ügyes ötlet. Persze, ha van kivel.
ma 22:02
Meglepően gyakori, attribúciós hiba, indulatáttétel-viszontáttétel. Olvass utána!
12. globus (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
ma 21:51
Játsszatok otthon fehér köpenyes szerepjátékot 🙂 Komolyan, lehet, hogy az utcán civilben észre sem vennéd.
11. Enissa (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
ma 21:51

Ha az orvos jó, akkor sehogy, egy kóbor numera miatt nem dobnám az orvosomat.

Egyik kolléganőmet a kezdeményezésért, üvöltve dobta ki az orvosa.

Gondolkodj el, mi van a vágyad mögött. Előfordulhat, hogy félreértelmezed azt a figyelmet, kedvességet, törődést, amit kapsz.

Gondolj csak bele, hányszor van olyan, hogy valaki hallgat téged, teljesen rád hangolódik?

Ha nem jellemző ez rád, akkor ez teljesen újfajta élmény lehet, amely természetes, hogy megmozgat, és egy kicsit össze is zavar. Az is lehet, hogy egy orvostól, nem szexuális jellegű érintés kelt benned különösen kellemes érzéseket, mert hetek óta nem ölelt meg senki, és magányos vagy.

Akiről egyébként nagyon keveset tudsz, milyen az életben, és ezeket a hézagokat csupán a fantáziád segítségével töltöd ki. Éppen ezért az ilyen "szerelmek" – ha realizálódnak is –, szinte mindig fennakadnak a valóságon, mert más távolról csodálni valakit, és más a szájszagával, szellentéseivel, a kupis lakásával, a rigolyáival, a rokonságával vagy a félelmeivel szembesülni.

Persze megesett már olyan "csoda"is, hogy beteg-orvos egymásra talált.

10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Srcrss)
ma 21:38

Ők azért más kategória 🙂

Nem tudok róla semmit ki van neki barátnő ,feleség semmit nem tudok. (Nem néztem még az ujját ) valahogy eddig eszemben sem volt.

9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Vigyefene)
ma 21:35
Ez igaz. De itt a vonzalom csak részemről van meg szerintem.
8. srcrss (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
ma 21:31
Jamie Foxx 57 éves. Szerintem jól néz ki. :D A barátnője vagy 25 évvel fiatalabb. Nem lépek, legfeljebb stírölöm őket (veszik a lapot). :D De családos ember nem kellett soha. Normális orvossal még nem találkoztam.
7. vigyefene (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
ma 21:15
Úgy hogy csak a szerelem a fontos, nem a korkülönbség.
6. libikóka (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
ma 21:13
Főleg sehogy.
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Srcrss)
ma 21:11

Mert nagyon nagy a korkülönbség.

És valószínű,hogy családja van és nem biztos ,hogy én számítok neki azon kívül ,hogy fizetek.

Nem értem magam soha nem jöttek be az ennyire idős pasik.

Ti hogy lépnétek ,ha ebben a helyzetben lennéntek? Hogy hozzátok tuttára?

4. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 21:05
Miért tartod betegesnek?
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Egyed Egon)
ma 20:47
Azért nem. Olyan 58-60 között lehet.
2. Egyed Egon (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 20:24
75 éves?

Tök beteg tudom ,de nagyon bejön a nógyógyászom aki legalább 25 évvel idősebb. Fogalmam nincs mi ez az egész,de felnőtt nő létemre nem tudom hogy ,hogy kezeljem.

Lépni nyilván nem merek ,és hát nem is vagyok benne biztos ,hogy akarok.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook