Tetoválók és tetovált lányok tapasztalatai... (beszélgetés)
Sziasztok! nekem most csinálják a hátamra a sárkányt. a naplómban lehet majd követni az alakulását!
írok,hátha újból idekeveredik egy-két tetovált,tetoválást szerető emberke
A naplómat kuksizd majd meg egy két perc múlva kb.
Az ördögömet láttad.Olyan vagány,de mégis szolid..
Huh, hirtelen a hasadra asszociáltam, hogy azt kell rajzolnom. Az angyalt se felejtettem el, már találtam egy képet, amihez viszonyítok. Bár nem tudom, hogy milyenre gondolsz konkrétan? Ilyen kurvás, vagy manga-szerű lánykára inkább, vagy legyen szerény, mint az ibolyka???
Me megigérted az angyalkát....:P
:D
Hát persze, neked is rajzolok!:)
Nem felejtelek el!
Magamnak még nem találtam semmit, de nem is olyan fontos most. :)
Lécci-lécci-lécci, köszi!
De el ne felejts ám :)
És magadnak nem találtál még mindig sárkányosat-virágosat-nonfisat? Ejj...
Jaj, Meácska, annyiszor gondoltam már rád!
Párszor láttam lovacskás tetkót, de ha megtalálom megint, beleteszem a naplómba!
Nekem is olyan kell, csak sárkány helyett lovacska legyen rajta, naná :)
Most olyan szívesen megcsináltatnám így, a nagy változások után... De még nincs meg a mintám...
De ha Neked sincs meg, Tigris, akkor nem aggódok magam miatt :D
:)
Valami minta kéne nekem, de nem találtam magamhoz illőt... Sárkányos-virágos-nonfiguratívos kéne. Egyébként rajzolhatnék magamnak is, de annyira lusta disznó vagyok! :DDD
Sziasztok.
Itt vagyok én is.
Remélhetőleg Tigrisem ez mentes lesz attól amire gondolok.
Ha valakinek kellek, itt vagyok. Gondolom és remélem, hogy hamarosan ideér Ancsa is! :)
Hát azért ilyen zugtetoválóhoz ne menj, aki koszos körülmének között dolgozik. Vannak olyan tetoválóművészek akik otthon dolgoznak, és mégis képesek steril körülményeket biztosítani. A szalnoban mondjuk enek adottnak kell lennie, mert ha nem akkor becsukják. Ha nem ismersz olyan tetkóst, akinek láttad már munkáit, és tudod, hogy nem iszik, nem drogos (mert ezek előfordulnak sokszor, és ha valaki épp nincs képben csúnya dolgokat is tud művelni a bőröddel), akkor jobb ha szalonba mész, ahol biztos lehetsz benne, hogy nem szúrják el, meg hogy normálisak. Nagyon sok olyan tetováló van aki otthon csinál nagyon szépeket, de nekik hírük van általában! Aki meg csak úgy előkerül, hogy én tetováló vagyok helló, és semmit nem tud mutatni a munkáibl, az nem a legjobb választás valószínűleg... sok sikert:)
Ki tudna segíteni tetoválás ügyben.Egy szolíd virágot,pillangót vagy epret szeretnék olyan 6x6cm.Nem kell nagyon színes csak egy kis rózsaszín vagy kék legyen benne.Egyrészt kin látszik és miből.hogy gyakorlott?Mennyibe kerül ez egységesen?Mert nem akarom,hogy átverjenek és végül mindenképp szalonba menjek-e mert azaz igazság nem merek valahogy.Aki tud segíteni mielőtt belefulladok a témába annak megköszönöm előre is sziasztok
A lustaság nálam is adott:D
Mi tengap sem mozdultunk ki:) De lehet hogy csak lusták vagyunk...
Ma sem volt sokkal jobb..
:DD Az enyém nem igazán élvezte. Dehát ez egy elkényeztetett kurva!
Szegény:(
Az én kutyáim koriznak a kertben de élvezik mert be nem jönnének...
Már mi is voltunk... Szegény kutya el is esett többször is, a babakocsi meg megtanult driftelni:D
Ok!
Csak gondoltam írok mindenhová,nekem a bolt ami 5 perc most 27 volt oda..
Nem is megyünk! Oltásra kellett volna mennünk, de inkább majd a jövőhéten, ilyen időben én nem ülök kocsiba!
Csúszik az út de nagyon..ha nem muszáj ne menjetek sehová!
Egy magyar, nemtom itt van-e mágneses, de azért nézd meg!
[link]
Hopp, találtam valamit!
Igaz angol nyelvű:( De azért mégiscsak több mint a semmi!
[link]
Jó. Várok.:)
És köszike!:)))
Ja, a tetkót meg majd lefotóztatom a párommal és felrakom, majd... Úgyis írok ide, ha már megvan:)
További ajánlott fórumok: