Tetkót hol csináltatnál? (beszélgetős fórum)
Szia Cicamaci22!
Elküldenéd privát üzenetben az elérhetőségét annak a csajszinak akinél csináltattad a tetkódat?
köszi
Szia!
Én tavasszal csináltattam a Boráros téren, nagyon aranyos a csaj, nagyon szépen dolgozik. Nekem volt egy elképzelésem (én is alhasamra) nonfi+virág, elmentem hozzá megbeszélésre, elmondtam, hogy kb mi az elképzelés. Egyeztettünk egy újavbb időpontot, amikorra megcsinált vagy 10 fajta mintát, kiválasztottam, felpróbáltuk (speckó matricát csinál a rajzolt mintából és ráteszi a testre), hogy lássam milyen lesz. Még finomítottam rajta egy vonalat, pontosítottuk a helyet és kb 20 perc alatt felvarrta, közben dumálgat hozzád, észre se vettem, hogy kész.
Én sehol!!!
Pont a hasadra? Nyúlik!!! Terhességek, szülés után szerinted milyen lesz? Meg még az esetleges plussz kilók után? Mert én sem vagyok olyan rugalmas, mint 20 évesen, pedig 1 dekával sem nyomok többet, mint akkor.
Inkább akkor váll, felsőkar.
sehol
milyen lesz az majd 50 éves korodban? Bár már elszántad magad...
helló,
elszántam magam és a nyár végén csináltatok a hasamra egy kb tenyérnyi tetkót. azt még nem tudom h hol kéne bp-en belül úgy hogy jól felszerelt legyen a hely, ügyeskezű a tetkós és anyagilag se menjen rá a nacim :)
szóval várom az ötleteket: hol, mennyiért, kihez? :)
köszi,
bogi
További ajánlott fórumok:
- Van akinek a párja csináltatott DNS tesztet és kiderült, mégsem az övé a gyerek?
- Ha apasági tesztet csináltat a férjem és kiderül, hogy a mostani párom az apa, akkor kinek kell fizetni a teszt költségét?
- Amikor elhagyom a szoptatást, rendes tejet adjak az 1 éves babámnak vagy tápszert?Ti hogyan csináltátok a szoptatás befejezése után?
- Segítsetek hol lehet inzulinrezisztencia vizsgálatot csináltatni, magánúton?(Orvosi konzultáció nélkül.)
- Hol érdemes szemüveget csináltatni?
- Lányok, nők! Ti csináltatok már ilyet?