Tesztet hány nap késés után? (beszélgetés)
Sziasztok,
Március óta abbahagytam a gyógyszert. Eddig 2x volt ciklusom az egyik 43 nap a másik 50 napra. Ma tartok 50 napnál és semmmi. 1 hete nagyon görcsöl a hasam, mintha meg akarna jönni és egy két nap éreztem hogy fáj a mellem. Nagyon szeretnék kisbabát. Ma teszteltem, de negatív lett. Lehet hogy csak késik a mensim, mostanában kicsit beteg voltam és vagy 2 hétig toltam magamba a citromos mézet. Lehet a C-vitamin eltolja egy kicsit a mensit? Áh nem tudom, nem ismerem ezt a tényt-nem tényt.... NAGYON NAGYON IZGULOK.....Remélem összejön.
A késést okozhatja felfázás is de lehet hogy nincs a háttérben semmi , csak most így jött ki :) Az orvosom szerint a nő teste 30 felett már produkál néha fura dolgokat . Én nem szaladnék orvoshoz ..megvárnám még ezt a hetet , de jövőhéten mindenképp keresd fel .
Először én is megsértődtem ,hogy ezt mondta a 30 feletti nőkre , de aztán rájöttem nem mondott semmi rosszat és nem öregezett le , de ha jól belegondolunk 35 felett már a szülés sem ajánlott és van olyan nő aki 40 évesen pauzázik ..tehát igen ..egy női szervezet 30 évesen nőgyógyászati szempontból lehet már "öregedő " :)
sziasztok!
köszi mindenkinek a választ.
csináltam ma tesztet, negatív lett.
de még mindig nem jött meg.
ebben a hónapban egyszer voltunk együtt, annak is már több mint két hete, ezért mertem délután tesztet csinálni, mert ha terhes lennék/vagyok, már be is ágyazódott volna....
most nemtom, mi legyen... még egy teszt és doki vagy rögtön doki?
A drágább tesztek viszonylag hamar kimutatják, de ha 26-28 napos a ciklusod és most a 33. napon jársz, akkor már elég biztos lehet a teszt eredménye. Licites oldalon tudsz venni olcsón klinikai tesztet, az ,meglehetősen érzékeny, de a boltban/gyógyszertárban is találsz ilyet!
Viszont ha a héten nem jön meg és a teszted is negatív, akkor is keresd fel a dokidat, mert mensi kimaradást nem csak teherbeesés okozhat...
Attól függ mikor volt peteérése. Nekem a 7. nap késésnél nem mutatta ki,csak a 14.napon és akkor is csak halványan.
Azt hittem 6 hetes terhes vagyok, ahogy számolgattam, de csak 3 hetes voltam akkor mert elcsúszott a pé-m.
köszönöm a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok. de....
azt hiszem, most úgy érzem legalábbis, hogy akkor lennék kétségbe esve, ha pozitív lenne..... :-(( (nem terveztük)
pedig valószínű..
viszont jobb tudni, mint ez a bizonytalanság, lehet holnap reggel megcsinálom...
csinálj nyugodtan, d ene keseredj el , ha nagyon halvány csak.
Nekem mindkét gyerekemnél 1 nap késés után erős volt a csík, de mondjuk én teszt nélkül is sejtettem már as terhességeket akkor.
A teszt érzékenységére azért figyelj oda mikor veszed. Bár 5 nap késés után szerintem már bármelyik kimutatja.
Sok sikert!
és előtte hány napos ciklusaid voltak?
ilyen pontatlan mensinél (úgy értem, hogy nem mindig ugyanannyi napra jön meg) honnan számít vajon a késés?
sziasztok!
hány napos mensi-késés után csináltatok?
az én ciklusom 26-28 napos az utóbbi másfél-két évben, ma a 33. napon vagyok.
mit tanácsolsz?
További ajánlott fórumok:
- Mensi után 2 nappal a teszt nega lett, csináljak még egy tesztet pár nap múlva, vagy kizárható a terhesség?
- Bár megjött a múlt vasárnap, szeretnék terhességi tesztet csinálni. Hanyadik napján teszteljek a ciklusnak?
- Beültetés után hány nappal csináltatok otthoni terhes tesztet?
- 10 napos késés és negativ teszt után lehet még reménykedni?
- 3 nap késés után negatív...
- Járt úgy valaki hogy 19 nap késéssel, negatív tesztek után kiderült Uh-on hogy terhes?