3 nap késés után negatív... (beszélgetős fórum)
Nődoki, hormon vizsgálat. Érdemes ezzel kezdeni. Akkor tutira tudod hogy egészséges vagy nincs semmi hormon és egyébb gondod ami miatt nehézkes teherbe esni.
Általában 1 év sikertelen kisérletezés után szokták a dokik komolyan venni a dolgot, de érdemesebb ezzel indítani mindjárt, 1 év után pedig ha még mindig nem sikerült akkor párodat is megkellene vizsgálni.
Én pl minidg azt hittem annak ellenére hogy a menzeszem sose volt valami pontos nincs nagy gond, normális és még belefér ha 10-12 napokat késik vagy jön meg előbb.
Hát tévedtem, nekem pl PCO-m van és Inzulinrezisztenciám. Mi lassan 1 éve próbálkozunk sikertelenül, és valószinü hogy orvosi segítség nélkül esélyünk se lesz természetes úton.
AZ a baj hogy minden első próbálkozó azt hiszi rögtön elsőre sikeresen pozitívat tesztel majd. Utána jön a csalódottság, a pánik és egyebek..
Nem bántás ként írom félre ne értsd,(én is átestem ezeken) de valójában nagyon kevés nő tud rögtön elsőre teherbe esni.
Nagyon sok minden befolyásolhatja a teherbe esést.
Ami a lényeg hogy nem szabad rágörcsölni a témára, egyfolytában a jeleket és kisebb változásokat lesni, mert annak csak az lesz a vége hogy bebeszéled magadnak, majd stresszel ami egyáltalán nem segít.
Voltál amúgy kivizsgáláson?
Akkor csinálj tesztet, mikor reggel felkelés után tényleg pisilned kell....akkor nem csak 4 csepp lesz, és inkább pohárba gyűjtsd, akkor tuti lesz elég anyag a vizsgálathoz.
Sok sikert!
Hát remélem minden rendben lesz! Szeretnénk nagyon, de hogy beképzelném a tüneteket... Nem tudom.
Nem vártam egy tünetet sem, csak jöttek maguktól. Nem tudom. :(
Persze, reménykedhetsz, hisz amíg nem jön meg, addig minden lehet.
Viszont, azt el kell mondjam, hogy ez nagyon sok nőnél így van és velem is így volt, hogy mikor elkezdtük a próbálkozást, onnastól kezdve megpolondult a ciklusom, pedig előtte nem volt gondom vele. Ilyenkor elő fordul, hogy azért késik, mert izgatott vagy, stressz ilyesmi.
Szia!
Én szinte teszt nélkül is éreztem legbelülről,hogy terhes vagyok...
Egyébként ami még rá utalhat,az a mindjárt megjön érzés,meg az iszonyatos mellfeszülés,olyan érzékeny sosem volt előtte a mellem,mint akkor!
A mensim nem jött meg,3. nap teszteltem és pozitív volt.
Menstruáció kimaradása után már nagy valószínűséggel ki kell,hogy mutassa.
Nálunk csak az volt a fura,hogy elvileg nem lehettem volna terhes-most pedig már a 37. hétnél tartunk:)
Sok sikert Nektek is!
Szia! Nekem az első két tesztem tegatív lett amit 2 hétre rá csináltam. Aztán később úgy 4-5 hét múlva teszteltem megint és az lett pozitív.
A tünetekre meg annyit tudok mondani, hogy annyira változó mindenkinél, hogy az csak na :) Én azt mondaná, hogy terhes vagy, pláne, hogy nem is jött meg, de azért addig próbáld meg nem beleélni magad míg nem lesz egy pozitív teszt. Jah és reggel tesztelj, az tutibb. Én a 3. tesztet csináltam délután, hogy az első kettő reggeli után a 3. délutáni is pozitív akkor tuti :)
Szorítok! Szép napot!
További ajánlott fórumok:
- 10 napos késés és negativ teszt után lehet még reménykedni?
- 2 het keses es egy negativ teszt
- Járt úgy valaki hogy 19 nap késéssel, negatív tesztek után kiderült Uh-on hogy terhes?
- 28 napos ciklusnál három nap késés és negatív a teszt...
- Menstruáció késése negatív teszttel
- Negatív teszt, 12 napos késés, semmi tünet