2 het keses es egy negativ teszt (beszélgetős fórum)
Szia!
Én most olvastam a fórumodat, és ugyan ebben a helyzetben vagyok! Két hét eltelt és semmi.
Két tesztet is csináltam és negatív. Nem tudom, hogy akkor lennék -e csalódott ha pozitív, vagy akkor ha negatív!
Aki esetleg meg olvassa a forumot.... sajnos egy hete megjott es nem voltam allapotos.
Nem baj... majd maskor .
Szia!
Nem ezer%,de szerintem lehetsz terhes,nekem is 4 tesztből 2 negatív lett(ugyanaaznap csináltam)és terhes voltam!1 teszttel nem mész semmire,sajnos a legjobb teszttel is előfordul,hogy hibás,de ha már egyszer pozitívat mutat,akkor az tuti az!orvoshoz azért menj csak el nyugodtan!
Ja, azóta én is utána olvastam.
De ennyi megnyilvánulásból előszörre honnét tudhattam volna?
Kívánom, hogy legyen egy szépséges babád:) (ha nem is pont most, akkor majd a közeljövőben)
Szerintem kizárt, hogy terhes vagy. Akár egy hónap késés is lehet, illetve ki is maradhat lelki okok miatt, stressz, idegesség, stb...
Csinálj még egy tesztet, akkor tényleg biztos lesz. A Gabriel egyébként nagyon megbízható. Ha a kontroll csík megjelent, akkor működik.
Erre inkabb nem valaszolok bovebben :)
Amugy a vilag legboldogabb embere lennek ha babat varnek :) dehogy vedekezem, nekem ilyen tanacsot ne adj :)))
Negatív teszt = nem vagy terhes
hányás, rosszullét = idegesebb vagy a kelleténél
bizonytalan vagy = ja, tényleg bizonytalan vagy:P, de nyugi, nem lesz semmi baj
egyébként védekezz a nem kívánt terhesség ellen
a gabriel a legjobb teszt
2 hetes késést azért talán ki kellene mutatnia
irány a doki
valszeg a hormonok
Sziasztok, kicsit bizonytalan vagyok. 2 hete kesik a menstruacium es tegnap csinlatam egy tesztet (Gabriel) es negativ lett. Ma reggel rosszul voltam nagyon ( hanyas). Lehetseges ,hogy babat varok vagy mar kimutatta volna a teszt ? Menstruaciom meg mindig nincs.
Koszonom mindenkinek,hogy elolvastatok !!
További ajánlott fórumok:
- Negatív teszt, de lehet baba?
- 10 napos késés és negativ teszt után lehet még reménykedni?
- Járt úgy valaki hogy 19 nap késéssel, negatív tesztek után kiderült Uh-on hogy terhes?
- 28 napos ciklusnál három nap késés és negatív a teszt...
- Menstruáció késése negatív teszttel
- Negatív teszt, 12 napos késés, semmi tünet