Bár megjött a múlt vasárnap, szeretnék terhességi tesztet csinálni. Hanyadik napján teszteljek a ciklusnak? (tudásbázis)
Látom már teszteltetek és van eredmény is. Azért leírom, hogy én 4x voltam várandós. Mind a 4x 28 napos ciklus mellett a 32. napon lett pozítív az eredmény. Sajnos a 2. és 3. alkalommal elveszítettük a babát, de az 1. és 4. gyönyörű babává fejlődött.
Egyébként a tesztek HCG hormont mutatják ki, ha elér egy bizonyos mennyiséget. A megtermékenyülés után a HCG minden nap duplázódik. Így lehet, hogy ma még negatív a teszt, de holnap már eléri a hormonszint a teszt érzékenységét és pozitív lesz.
Mindenkinek kívánok a vágyainak megfelelő teszteredményt! :)
Köszönöm,Neked is minden jót.
Örülök, hogy legalább Neked az lett, amit szerettél volna. Mondjuk még ez a hónap akár nekem összejöhet, hiszen mindent megteszünk érte. Minden jót Neked.
Teszteltem és negatív lett.
Hát szerintem szinte nulla az esélye, hogy terhes legyél... Azért, ha tesztelsz, megírhatod, hogy mi lett.
Igen,ez volt a 2.menstruációm,de van aki szinte végit menstruál és nem merttem erre hagyatkozni.
Megcsináltam a tesztet, és negatív sajnos. :-( Remélem a Tiéd is az. Azon gondolkodtam, hogy ha nálad 5 hete volt a kérdéses esemény, akkor azóta nem kétszer menstruáltál már?
Köszönöm.Beleolvastad Áldott állapotban c. naplódba és nagyon szurkolok,hogy a cím valóra váljon az életedben.
Dehogyis! Nem bántottál meg! Csak én arra szurkoltam, hogy terhesek legyünk. :-) De akkor Neked arra szurkolok, hogy ne legyél terhes. :-)
Sajnálom,nem akartalak megbántani.
Ja, Te nem szeretnél terhes lenni, és egy 5 hete volt eseményről lenne jó, ha kiderülne, hogy nem lett belőle baba? Szerintem bármikor csinálhatsz tesztet, akár napközben is, mert 5 hetes eseményt (az kb. 7 hetes terhességnek felene meg), már biztos ki kell muatsson a teszt. Ha negatív, akkor tuti nem vagy terhes az 5 hete történt eseménytől.
Ma 5hete volt az "esemény".
Sajnos nem tudom pontosan, de viszonylag sokáig,szerintem akár néhány hét is lehet, mert a múltkori terhességemnél a 6. héten véreztem, és a doki azt mondta, hogy a beágyazódástól. Ekkor megkérdeztem, hogy de az nem a megtermékenyülést követő 7. napon van, azt mondta, hogy nem a 7. napon van, hanem csak akkor kezdődik, és még a terhesség 6. hetén is tarthat, és én valószínűleg attól vérzek. Ebbeől gondolom, hogy a beágyazódás az néhány hét, de lehet, hogy rosszul kombináltam.
Maximum mennyi ideig tart a beágyazódás?Hány nap?
Szerintem, ha nem vagyunk terhesek, akkor a barnázás a menstruációhoz tartozhat, és átmenetileg (vagy tartósan?) van egy kis hormon hiányunk. Ha meg valamelyikőnk (vagy mindkettőnk) terhes, akkor az nem mensi volt, hanem beágyazódás...
Nekem vasárnap este kezdödött,de csütörtöktöl csak barna folyásom van( A barna folyás még a menstruációhoz tartozhat?Máskor is szokott ilyen lenni.)A vérzés nem volt túl erös.
Szia!
Én is pont így vagyok, mint Te. 28-29 napos a ciklusom, erre megjött 25 napra, és nem 5 napig tartott, hanem csak 3-4 napig (csak ebben a hónapban). És ami még furcsa, hogy a mensit követő 5. nap óta, azaz a ciklus 8-9. napja óta már 5 napja tiszta páfrányos az ovu tesztem. Ma "telt be" a pohár, és hiába tartok még csak a ciklusom 15. napján holnap, csinálni fogok egy tesztet... Ha nem is vagyok terhes, akkor sem értem, miért van minden másképp, mint szokott.
én 3x menstruáltam, mégis terhes volt. És anyumnak is ez volt a szitu... A teszttől függ. Vegyél olyat, ami azonnal mutatja, úgy értem az elmaradt ciklust követő napon...
23napra jött meg,egyébként általában 26napos szokott lenni a ciklusom.Köszönöm a válaszaitokat.
De ha normálisan 28 napra jött meg és rendesen, akkor sztem felesleges tesztet csinálnod.
Bár megjött a múlt vasárnap, szeretnék terhességi tesztet csinálni. Hanyadik napján teszteljek a ciklusnak?
További ajánlott fórumok: