Tésztasaláta olasz öntettel recept
25 perc
610 kcal
-50dkg széles metélt
-12,5dkg zöldbab
-12,5dkg szeletelt gomba
-1 kis piros színű paprika
-23dkg konzervgesztenye
-2 főtt zöldségburger csíkokra vágva
-4 fekete olívabogyó
Olasz öntet: - 125 ml olívaolaj
- 125 ml citromlé
-1 gerezd fokhagyma
A Tésztasaláta olasz öntettel elkészítési módja:
Forró,sós vízben megfőzzük a tésztát. Alaposan lecsurgatjuk,majd egy salátás tálra kiszedjük. A zöldbabot egy percig pároljuk, hideg csapvíz alatt lehűtjük, majd lecsurgatjuk. Hozzáadjuk a tésztához a gombával, paprikával,gesztenyével,zöldségburgercsíkokkal és kimagozott olívabogyóval együtt. Az öntet elkészítése: egy csavaros fedelű üvegben összevegyítjük az olajat, a citromlét és a zúzot foghagymát,jól összerázzuk,és a tésztasalátára öntjük.
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: luluka32, 2009. jan. 1. 15:48
A tésztasaláta olasz öntettel elkészítési módja és hozzávalói.