Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Tésztasaláta olasz öntettel recept

Tésztasaláta olasz öntettel recept

Elkészítési idő 25 perc

Kalória 610 kcal

A Tésztasaláta olasz öntettel hozzávalói:
-50dkg széles metélt
-12,5dkg zöldbab
-12,5dkg szeletelt gomba
-1 kis piros színű paprika
-23dkg konzervgesztenye
-2 főtt zöldségburger csíkokra vágva
-4 fekete olívabogyó
Olasz öntet: - 125 ml olívaolaj
- 125 ml citromlé
-1 gerezd fokhagyma


A Tésztasaláta olasz öntettel elkészítési módja:
Forró,sós vízben megfőzzük a tésztát. Alaposan lecsurgatjuk,majd egy salátás tálra kiszedjük. A zöldbabot egy percig pároljuk, hideg csapvíz alatt lehűtjük, majd lecsurgatjuk. Hozzáadjuk a tésztához a gombával, paprikával,gesztenyével,zöldségburgercsíkokkal és kimagozott olívabogyóval együtt. Az öntet elkészítése: egy csavaros fedelű üvegben összevegyítjük az olajat, a citromlét és a zúzot foghagymát,jól összerázzuk,és a tésztasalátára öntjük.


Kategória: Tésztafélék receptjei


A tésztasaláta olasz öntettel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook