Tesco pontgyűjtő akció (beszélgetés)
Végül is vettem és több ismerősöm is.
Használom,bevált.
Mielőtt megvettem a Tesco Rosenthal edényeket próbáltam tájékozódni a különböző fórumokon, de nem igazán találtam használható- tapasztalatból eredő- információkat. Hát vettem egy 7,5 literes fazekat és egy 2,8 literes lábast.
A hétvégi húsleves már a fazékben főtt, de mivel ennek nincs párologtatója, emelgetnem kellett a fedőt, ami annyira felmelegedett, hogy csak konyharuhával tudtam megfogni.Kiöntője sincs, ami a leves szűrésénél okozott gondot.
A fazék alja foltokban elszineződött, mintha leragadt volna benne valami, s annak a nyoma látszott.CIF-el súrolás ,azután ment a mosogatógépbe.Amikor kivettem, láttam, hogy valószínűleg a gép tüskéi megkarcolták a szép fényes külsejét, melyet a többi BEEM márkájú edényeimen soha nem tapasztaltam.A következő alkalommal sós vízet forraltam, melytől úgy tűnt helyenként, pöttyszerűen felpattan az alja, de itt már a Cif sem segített.
A kicsi lábasban rizst főztem és rutinosan cifeztem a leragadtnak tűnő nyomokat.Kerámialapon főztem.Ezek után nem mondhatjátok, hogy előítéleteim voltak, de mégiscsak "Made in China" for TESCO, nem kínai és nem gazdaságos tesco árakon, tetszetős Rosenthal kivitelben.
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki, hogy valamelyik budapesti Tescoban van-e még Fisher Price akciós tanulókutya?
- Kinek van WMF kuktája? Mik a tapasztalatok? Érdemes megvenni a pontgyűjtő akcióban?
- Látott valaki a Tescoban Fisher Price tanulószéket, ami az akciós újságban volt?
- Hétvégi játék akció a Tescoban mit tudtok róla, milyen kuponban kapjuk vissza a felét a játéknak?
- Ki vett akciós medencét a tescoban?
- Hol akciós a 244cm-es medence? Kb 10E-ért. Tesco? Cora? auchan? Köszi