Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Kinek van WMF kuktája? Mik a tapasztalatok? Érdemes megvenni a pontgyűjtő akcióban? (beszélgetés)
Köszi!
Bár így az ünnepek előtt sajna erősen el kell gondolkodjak, hogy meg tudom-e engedni magamnak...
Hát majd meglátjuk! :D
Szinte mindent ezekben főzök. 3 méretű alja van, leveseket, pörköltet, főzeléket, stb. Most rendeltük meg hozzá a gumitömítést, bár még semmi baja, de hogy már ennyi idős, bármi történhet.
Nekem pecsenyesütőm van, meg nagy fazekam. Imádom.
Most én is a kuktán gondolkodok, csak azt nem értem, hogy azt írják, indukciós tűzhelyen is hasunálható.
Viszont az indukciós tűzhely használatijában az van hogy kukta rajta nem használható.
Akkor? :)
Szuper!
Köszönöm!
Miket szoktál benne főzni? Van valami specialitásod?
Nekem ilyen kuktám van, bár már 10 éves, de imádom.
Nincs magyar honlapjuk, kerestem de nem találtam. Viszont itt a német, ha érdekel:
[link]
Az eredeti árak nagyon magasak. Így kb tefal árkategória. Viszont nincs róluk infóm.
De ha egyéb edény jó, feltételezem a többi is.
Sajnos kenyérpirítóról nincs infóm, ahogy a kuktárol sem.
Viszont nekem van az előzőből két lábosom, és imádom őket. Ilyen áron még elmegy. A márkaboltjukban csillagászati árak vannak.
Hajaj...megnéztem a pecsenyesütőt! :D
Igazad van!
Kenyérpirítója van valakinek? Tényleg megéri az árát a WMF? Az ára arányos a minőséggel?
Én is így vagyok vele, ezért gondolkodom a kuktán. :) Bár a 23.000 is elgondolkodtató ár.
Tapasztalatból mondom: a legjobb edény, amit valaha is próbáltam. Előző pontgyűjtés során vettem pár edényt, nagyon szeretem. Most a pecsenyesütőt és a vízforralót néztem ki. Március elejéig lehet beváltani a pontokat, addig összespórolom a rávalót.
Tudom, hogy minőség, mert már van két lábosom tőlük. De azért még így is kicsit húzós az ára. Néztem Fagort is, fele annyiba kerül.
További ajánlott fórumok: