Termék bemutatók, "van az ön számára egy remek ajánlatom" (beszélgetés)
Egy héten belül legalább 2x kapok olyan telefonhívást, hogy megnéznék milyen a lakásunkban az ivóvíz minősége, vagy valami porszívóval feltakarítják a szőnyegem. Köszönöm szépen, nem kérem, és leteszem a telefont.
Mindkettőről van egyébként 1-1 élő tapasztalatom...
A víz vizsgálat arra megy ki, hogy bebizonyitsák neked ott a saját lakásodban, hogy szörnyen egészségtelen mocskos víz jön ki a csapból, és ha nem veszed meg 500ezerért azt a csapra szerelhető tisztítójukat, akkor az életeddel játszol. Mivel konyitok a kémiához, tudom, hogy azok a szürkés-fekete-kicsapódások, amiket létrehoznak, és amikkel el akarnak rettenteni, azok természetes fémek, a víz keménységét adó egyszerű oldott ásványi anyagok.
A porszívózás is trükkös, összesen negyed négyzetmétert tisztított meg, valami bűvős anyagot szórt rá, ami magába szedte a koszt, és azt felszívta. Azt nem mondta, hogy az a tisztítószer dekája mennyibe kerül, ha használni akarom a porszívót, csak a porszívó árát, de azt is úgy kellett már kiszednem belőle. Mert még egy órát mondta volna a magáét. Persze ez is 6-700ezerbe kerül, végül csak kinyögte. Na mondom, tessék csomagolni, nyagyon köszönöm a bemutatót.
uhh, sehol senki?
ezek után amit leírtam itt nincs miről beszélni, szerintem lehetne zárni ezt a fórúmrészt!!
csak zárni és nem törölni
nem tudod milyen a termék bemutató? mutatok róla 1 videót tessék : [link]
mindegyik cég ugyanezt csinálja
én mindég körbe nézek, ez a termék bemutatósdi olyan mint pl az ablak hogy cserélje le ablakát mert ennyit és ennyit spórolhat és jó lehet hogy hamarébb tönkre megy mint a régi.... na ez csak 1 gondolat menet...
tényleg érdemes lecserélni az ablakokat ?
Persze,ha van időd szétnézni,vásárolni,piacolni akkor lehet jó termékeket beszerezni.
Tudod én már semmit nem veszek meg,ami agyon van reklámozva,tavaly megvettem a csoda szakértelmet nem igénylő festékszórót,egy fél vagyonért,ecsettel lett befejezve a festés.
mindenkit óvok a termék bemutatóktól érthető hogy miért aki mégsem tudja az irjon rám privibe
üdv
Én egy ilyen buszos bemutatóról, annyit tudnék mesélni, hogy csak na, de ez megérne egy cikket. Egyszer mentem el, de soha többet, elegem van az átverésekből.
Hogy miért nem szólnak hozzá, szerintem mindenki szégyenli, hogy átverték, vagy érdekelt az ügyben. Ma már mindenki bemutatót szervez az ajándék jegyében, ami nem ér kutyafülit sem.
Úgy átvernek bennünket, hogy csak na.
Viszont igen sokan jól élnek belőle, még olyan hobbit is megengedhetnek maguknak, hogy várakat
vásárolnak.
Az árukon amit reklámoznak borzasztóan nagy a haszon, az áru annak csak a töredék részébe kerül.
Részemről a lerázásuk a hangulatomtól függ, vagy
elfogadom és az utolsó pillanatban lemondom, vagy egy határozott nemmel leteszem a kagylót.
A háznál meg egyszerűen nem engedem be, vagy megkérdezem kiengedjem e a kutyákat, ha bedobja
szépen elteszem és letagadom, még ez nem történt meg velem.
Biztosan már sokan voltatok ugy hogy megkerestek benneteket erőszakos tanácsadók, ügynökök, stb... emberek.ti hogy rázzátok le őket, illetve negatív és pozitiv dolgora vagyok kíváncsi.Senkit nem szeretnék megbántani, aki esetleg ilyen munkát, vagy hobbit végez.
Csak van egy pár ismerősöm, akik ilyen olyan terméket kínálnak és kicsit erőszakosak.
de vannak azok a termékbemutaók, amelyek buszos utazással vannak és ajándék, ebéd...
További ajánlott fórumok:
- Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára
- Te mit tennél, ha az óvoda nem lenne biztonságos a gyerek számára?
- Az már beteges, hogy 14 éves lány 60 éves, számára csak látásból ismert pasiba szerelmes több, mint egy éve?
- FER 14!!! Van valakinek erről a férfiak számára gyártott termékről tapasztalati, bármi nemű infói?! Hatásos?
- Milyen textil termékeket vásárolnál szívesen kisbabád számára interneten keresztül?
- Hogyan lehet az Operában beállítani a gyorshívóhoz több bemutatóképet?