Nálam az első babámnál is kb. két óra múlva mikor ránézett a párom a tesztre akkor látszott még egy csík és a másodiknál is sok idő múlva amikor már megszáradt a teszt akkor bogarásztuk,hogy ott van-e a második és mintha..:-)nagyon fiatal terhes voltam,kb.egy két hetes azért volt halvány.Még uh. sem mutatta ki,gondolhatod:-)csak a vastag méhnyálkahártya látszott.Mind a két gyerekemnél csináltam kb. öt tesztet:-). Én is le akartam beszélni a páromat róla, hogy örüljön, mert áá már nem érvényes.Igaz nem is jött meg utána:-)Szerintem várj egy hetet, ha kibírod addig:_)és csinálj még egyet!
vannak olyan terhességi tesztek, aminek a működőképességét az igazolja, ha 10 perc elteltével megjelenik a másik csík is. ez lehet h pont olyan volt. egyébként anyukám amikor öcsémet várta nem is tudta, hogy terhes, mert teljesen rendesen megjött neki, hiába nem szedett fog.gátlót.
hááát szerintem nem vagy terhes. Rá van írva mindegyik tesztre, hogy időn túl már nem érvényes. Én is sokszor vettem ki még a kukából is a tesztet, hogy hátha van rajta egy másik csík...ha meg még meg is jött a mensid, akkor valószínűleg nem sikerült ez a hónapod....Viszont ha feltűnően kevés a mensid és nem intenzív piros, akkor próbálj meg egy másik tesztet, hátha....Azért én drukkolok!!!
olvasd el a hasznalati utasitast. nem veletlen van rairva, hogy mikor kell "leolvasni" az eredmenyt. egy ora elteltevel johogy fals eredmenyt fog adni. a tesztek 99%-at 2-5 perc elteltevel lehet csak ertelmezni, elotte/utana mar nem.
varj par napot, es ha mar nem verzel csinalj megegy tesztet hogy megnyugodj.
Rá van írva a tesztekre,hogy amit az 5 perc letelte után mutat már nem érvényes,mert magától is elszíneződhet.(az enyémen legalábbis rajta volt).Megjelenhet 2. csík,illetve a pozitívat jelentő 2 csíkból eltűnhet addigra az egyik.
Szia! Sokmindenkiről hallottam akinek megjött terhesen, tehát én a helyedben pár nap múlva csinálnék még egy tesztet. Szabályok szerint a később előjövő második csík nem jelent semmit, de itt hoxán mindenhol csak az ellenkezőjét olvastam :)